Kuva: Fotolia

Et voi epäonnistua! Kahden aineen megaherkku on syntisen hyvää

13.10.2015 17:15 - Pauliina Jokinen

Jos et laske kaloreita ja tahdot syödä jotain makeaa, on ratkaisu kahta raaka-ainetta yhdistelevä keksipatukka.

Makeannälkä vaivaa ja jotain hyvää pitäisi saada? Jos kaapistasi tai ostoskoristasi löytyy täytekeksejä ja suklaata, on todellinen herkuttelijan unelma vain vähän vaivan päässä.

Valkosuklaa-keksi-patukat vievät herkkunälän varmasti mennessään ja ne ovat äärimmäisen helppoja valmistaa. Patukat toimivat makeana tarjottavana myös esimerkiksi brunssilla tai syntymäpäivänjuhlilla. Koska herkku on hyvin makeaa, jo pienet palat tekevät vieraat tyytyväisiksi.

Tarvitset:

Paketillisen täytekeksejä (esim. Domino)

2 levyä valkosuklaata


Vuoraa vuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit kulhossa ja sulata yksi levyllinen suklaata mikrossa. Varo, ettei suklaa pala.

Kaada sula suklaa vuoan pohjalle ja lisää päälle keksimuru. Sulata toinen levy mikrossa ja kaada se keksimurun päälle.

Anna massan jäähtyä tunnin verran. Voit nopeuttaa prosessia laittamalla suojatun vuoan ulos. Leikkaa patukoiksi tai sopivan kokoisiksi suupaloiksi.


Lue myös: Helpot herkkukeksit syntyvät kolmesta ainesosasta - katso resepti

Lähde: All Recepies

Kilpailut

Uusimmat