Kuva: Fotolia

Kimillä, 26, on seitsemän alle viisivuotiasta lasta: "Välillä olen niin väsynyt, että itken"

25.04.2016 20:32 - Rea Tallgren

Tuccien perheessä vaippja vaihdetaan viikottain 350 kappaletta.

Kim ja Vaughn Tuccin elämä muuttui raskauden myötä kenties vielä radikaalimmin kuin muiden synnyttäneiden - pariskunta kun sai viitoset. Aivan kuin viitosissa ei olisi tarpeeksi tekemistä, oli pariskunnalla jo entuudestaan kaksi lasta - ja molemmat heistäkin alle viisivuotiaita.

Tammikuussa viitosilla kasvanut perhe kertoi elämästään tuoreessa haastattelussa raadollisen rehellisesti. 

Tuskainen odotus

26-vuotiaasta Kim tuli raskaaksi ilman keinohedelmöitystä pariskunnan yrittäessä saada poikaa kahden pienen tyttärensä seuraksi. Yllätys olikin suunnaton, kun kaksikko sai tietää odottavansa viitosia. 

Viitosten odotus oli vaarallinen ja tuskallinenkin. Äiti Kim joutui pakottamaan itsensä syömään, jotta vauvat saivat tarpeeksi energiaa. 

- Minun piti saada alas 6000 kaloria päivässä. Pakotin itseni syömään, kunnes minusta tuntui, että pienikin suupala saa minut oksentamaan. 

Synnytyksessä oli mukana lukematon määrä lääkäreitä ja hoitajia. Poikaa yrittäneet Tuccit saivat lopulta kahden tyttärensä seuraksi neljä tyttöä lisää - mutta myös yhden kauankaivatun poikavauvan.

(kuva: Fotolia)

Satoja vaippoja

Tucceilla vaihdetaan 350 likavaippaa viikossa. Äiti Kim ruokkii jokaisen vauvan kahdeksan kertaa päivässä. Viikossa vauvoja ruokitaan siis 280 kertaa. Lisäksi pitää luonnollisesti ruokkia ja huolehtia perheen kahdesta vanhemmasta lapsesta.

- Joskus minä lukitsen itseni vessaan ja itken lattialla, selittää perheen äiti Kim. 

Silti Kim ja Vaughn sanovat, että he elävät elämänsä parasta aikaa. 

- Emme ole koskaan olleet onnellisempia! pariskunta summaa. 

Katso kuvia perheen elämästä tästä

Lue myös: Tuore äiti järkyttyi: Nimesivät lapsen isän ehdotuksen mukaan - nimi olikin peräisin miehen eksältä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat