Kokkaa täydellinen munakas: 5 vinkkiä kuohkeaan aamiaiseen
Kuohkea munakas
4 munaa
0,5 dl kermaa
ripaus suolaa
mustapippuria
1. Vatkaa munat voimakkaasti kuohkeaksi. Munien vatkaaminen takaa sen, että ateriasta tulee ilmava.
2. Lisää munien joukkoon kermaa. Kerma antaa munakkaalle täyteläisen maun.
3. Paista munakasta pienellä lämmöllä niin, että se hyytyy hiljalleen. Pidä liesi niin pienellä, ettei pohja pääse palamaan.
4. Jotta munakkaasta tulee ruokaisampi ja makoisampi, lisää pinnalle juustoraastetta. Se pitää lopputuloksen kosteana.
5. Nauti omeletti heti paistamisen jälkeen. Munakas on parhaimmillaan vastavalmistettuna.
Vinkkejä: Lisää täytteitä maun mukaan. Kinkku, salami, katkaravut, vihannekset ja yrtit maistuvat ihanilta omeletin kera.
Kilpailut
Uusimmat
Asuntojen hinnat laskivat edelleen - lasku suurinta suurissa kaupungeissa
Sarah Jessica Parkerilla on nähty jo vuosien ajan samat aurinkolasit - tästä mallista hän ei luovu
Tuleeko alumiinivuoka pestä, jotta sen voi laittaa metallinkeräykseen? Asiantuntijalta selkeä ohje
Osaatko ulkoa Suomen legendaariset euroviisukappaleet? Testaa taitosi hauskassa visassa
Yleinen tapa saattaa tehdä hallaa parisuhteelle
Näytä lisää