Kokkaa täydellinen munakas: 5 vinkkiä kuohkeaan aamiaiseen
Voimakas vatkaus ja liraus kermaa takaavat herkullisen lopputuloksen.
Kuohkea munakas
4 munaa
0,5 dl kermaa
ripaus suolaa
mustapippuria
1. Vatkaa munat voimakkaasti kuohkeaksi. Munien vatkaaminen takaa sen, että ateriasta tulee ilmava.
2. Lisää munien joukkoon kermaa. Kerma antaa munakkaalle täyteläisen maun.
3. Paista munakasta pienellä lämmöllä niin, että se hyytyy hiljalleen. Pidä liesi niin pienellä, ettei pohja pääse palamaan.
4. Jotta munakkaasta tulee ruokaisampi ja makoisampi, lisää pinnalle juustoraastetta. Se pitää lopputuloksen kosteana.
5. Nauti omeletti heti paistamisen jälkeen. Munakas on parhaimmillaan vastavalmistettuna.
Vinkkejä: Lisää täytteitä maun mukaan. Kinkku, salami, katkaravut, vihannekset ja yrtit maistuvat ihanilta omeletin kera.
Kilpailut
Uusimmat
"Elin sossun toimeentulotuella" - Vesta muistelee Vain elämää -jaksossa aikaa ennen läpimurtoa
Poptähti Mirella julkisuudesta: “Parempi ehkä, että siihen ei totu"
Rosebud Sivullisen uusi toimipiste on selvillä
Sonata Arctica täyttää 30 vuotta - luvassa juhlakiertue
Helmareiden Linda Sällström lopettaa: 'Oli tavoitteena jättää jälkeni suomalaisen jalkapallon historiaan'
Näytä lisää