Kokkaa täydellinen munakas: 5 vinkkiä kuohkeaan aamiaiseen
Voimakas vatkaus ja liraus kermaa takaavat herkullisen lopputuloksen.
Kuohkea munakas
4 munaa
0,5 dl kermaa
ripaus suolaa
mustapippuria
1. Vatkaa munat voimakkaasti kuohkeaksi. Munien vatkaaminen takaa sen, että ateriasta tulee ilmava.
2. Lisää munien joukkoon kermaa. Kerma antaa munakkaalle täyteläisen maun.
3. Paista munakasta pienellä lämmöllä niin, että se hyytyy hiljalleen. Pidä liesi niin pienellä, ettei pohja pääse palamaan.
4. Jotta munakkaasta tulee ruokaisampi ja makoisampi, lisää pinnalle juustoraastetta. Se pitää lopputuloksen kosteana.
5. Nauti omeletti heti paistamisen jälkeen. Munakas on parhaimmillaan vastavalmistettuna.
Vinkkejä: Lisää täytteitä maun mukaan. Kinkku, salami, katkaravut, vihannekset ja yrtit maistuvat ihanilta omeletin kera.
Kilpailut
Uusimmat
Ivalon varusmiesonnettomuuden syy selvinnyt - useita turvallisuuslaiminlyöntejä
Kuuluvatko parapähkinät ruokavalioosi? Katso montako niitä on turvallista syödä päivässä
Suomalaiset ovat tyytymättömiä terveydenhuoltoon - etenkin nämä asiat korostuvat
Juhannuksen menoliikenteessä voi olla vesiliirtovaara - sadetta tulossa rankasti
'Siinä ollaan niin sydänverellä ja täysin avoinna' - Helsinki Prideen odotetaan jälleen jättiyleisöä
Näytä lisää