Kuva: Fotolia

Mitä rintojesi muoto kertoo persoonastasi? Tarkista hauskasta listasta

13.11.2015 14:45 - Rea Tallgren

Pilke silmäkulmassa kirjoitettuja kuvauksia ei kannata ottaa liian tosissaan, mutta silti niistä saattaa löytää yllättävän paljon osuvia kuvauksia.

Zest Vip -sivusto on julkaissut kuvaukset siitä, mitä rintojen koko kertoo niiden kantajan persoonasta. Kieli poskelle ja uppoudu hymyssä suin tissifaktojen äärelle:

Pienet ja sirot rinnat

Olet älykkö, joka arvostaa muissakin älyllistä nopeutta sekä rakastaa taidetta. Älykkyyden lisäksi sinua voisi kuvailla tyylikkääksi. Et ehkä ole maailman sosiaalisesti lahjakkain ihminen, mutta muut ihailevat sinua silti saavutustesi takia. Menestyt urallasi, mutta sinua luultavasti pidetään vähän erikoisena. Sinä pistät rationaalisuuden tunteiden edelle, ja sen takia muut saattavatkin pitää sinua kylmänä, joskin vahvana persoonana. 

Isot ja täyteläiset

Olet kovaluonteinen johtajaluonne. Et pyydä apua usein, sillä haluat olla eräänlainen supernainen, joka pystyy mihin vain. Käännät päitä ja menestyt missä ikinä haluatkin. Punnitset kaikki päätöksesi huolellisesti, etkä pidä kiirettä. Saatat olla todella tunteellinen ja lisäksi olet todella syvällinen. Saatat kuitenkin vaikuttaa niin tyyneltä, etteivät muut aina ymmärrä, kuinka syvästi sinäkin tunnet.

Terhakat, nännit osoittavat poispäin toisistaan

Olet itsenäinen ja tiedät mitä teet, etkä epäröi tehdä sitä. Olet moderni ja kekseliäs, ja kuljet omaa tietäsi. Sinua ihaillaan, sillä sinua pidetään edelläkävijänä. Toisaalta, jotkut saattavat pitää sinua outolintuna. Sinua ei hirvitä herättää huomiota ja lisäksi sinulla on pettämätön tyylitaju. 

Isot rinnat, joissa nännit osoittavat maata kohden 

Olet todellinen optimisti ja unelmoija. Näet aina elämästä sen valoisan puolen ja siksi sinusta on helppo pitää. Olet kenties todella ujo, mutta toisaalta ne, jotka sinut tuntevat tietävät, että olet todella hauska ja terävä-älyinen. 

Pienet ja terhakat rinnat, jotka ovat todella kaukana toisistaan 

Olet rohkea ja intohimoinen. Sinuun on helppo ihastua ja sinun seurassasi on ihanaa viettää aikaa. Toisaalta olet hyvin määrätietoinen ja saat aina, mitä haluat - ja saatat tehdä myös kyseenalaisia asioita saadaksesi niitä. Et aina mieti asioita loppuun asti ja joskus myös suutut liian nopeasti.  

Isot rinnat, joissa nännit ovat suoraan niiden edessä

Olet hyväsydäminen. Muut pitävät sinua kilttinä ja luotettavana. Sinulle uskoudutaan usein. Olet hellä ja pidät muista huolta. Laitat muut usein myös itsesi edelle. Et arvostele muita, etkä tee pikaisia johtopäätöksiä tietämättä faktoja ja tämä tekee sinusta pidetyn ihmisen. 

Pienet rinnat, nänneissä isot nännipihat

Olet viisas ja kunnian ihminen. Pyrit aina parempaan ja asetat itsellesi kovia tavoitteita. Rakastat uuden oppimista. Olet myös valmis muuttamaan mieltäsi, jos sinulle perustellaan asiat tarpeeksi älykkäästi. Et pidä riidoista ja vältät niitä viimeiseen asti. Vältät draamaa ja viihdyt todella hyvin myös yksin.

Isot ja terhakat rinnat, nännit osoittavat vastakkaisiin suuntiin

Olet moniuloitteinen ihminen. Olet todella luova ja myös hyvin suosittu ihminen. Saatat olla välillä todella surullinen. Sinulla on karismaa, joka vetää ihmisiä puoleesi. Saatat olla todella kekseliäs ja hyvä organisoimaan. Osaat myös aina ujuttaa oman näkökulmasi suunnitelmiin. 

Korkealla rinnassa sijaitsevat nännit, jotka osoittavat vastakkaisiin suuntiin

Saatat olla vähän naiivi, mutta toisaalta, et missään nimessä ole typerä. Näet paljon vaivaa, jotta sinusta pidettäisiin ja jotta sopisit joukkoon. Sinua saatetaan aluksi pitää hieman ujona, mutta sinulla on paljon toiveita ja unelmia. Sinä olet loistava ystävä ja olet kova tekemään töitä. 

Isot rinnat, joissa nännit ovat korkealla 

Olet unelmoija ja optimisti. Rakastat asioiden tutkimista ja seikkailuja. Olet sosiaalinen ja nautit hauskanpidosta. Sinulla on ihana hymy ja ihmiset nauttivat olla ympärilläsi, koska sinulla on niin hyvä asenne. Sinä saat myös muut tuntemaan olonsa paremmaksi. 

Pienet rinnat, joissa nännit osoittavat maata kohden

Sinä valaiset huoneen saapuessasi sisään ja ihmiset kuvailevat sinua usein henkeäsalpaavaksi. Olet usein huomion keskipisteenä ja osaat myös käyttää sitä hyväksesi. Olet todella fiksu ja rakastat vietellä ihmisiä. Et pidä rutiineista mutta rakastat seikkailuja.

Keskikokoiset rinnat, joissa nännit osoittavat vastakkaisiin suuntiin

Olet salaperäinen, mutta luotettava. Ihmisten on vaikea saada sinusta selvää. Toisaalta läheisesi kuitenkin luottavat sinuun tarpeeksi, jotta uskoutuvat sinulle. Sinulla itselläsi puolestaan on vaikeuksia luottaa ihmisiin ja olet todella valikoiva sen suhteen, millaisia ihmisiä elämääsi valitset. Sinä et ole kylmä ihminen, mutta sinulla on todella kovat standardit sen suhteen, kenet elämääsi kelpuutat. 

Osuiko kuvaus sinuun?

Lue myös: Yksinkertainen rintaliivikikka auttaa pitämään olkaimet ylhäällä

Lähde: Zest Vip

Kilpailut

Uusimmat