Kuva: Fotolia

Onko puhelimesi hukassa ja äänettömällä? 2 tapaa löytää se

22.02.2016 23:15 - Emma Ylistalo

Tietokone tai kaiutin voivat auttaa sinua löytämään puhelimesi, jonka olet hukannut omaan asuntoosi.

Aivan kuten avaimet tai oikeastaan mikä tahansa tavara, puhelimen saattaa myös hukata helposti omaan kotiinsa. Vaikka sinulla olisi lähelläsi ihminen, joka voi soittaa siihen, on se useimmiten tällaisissa tapauksissa äänettömällä. On kuitenkin kaksi tapaa, jotka saattavat helpottaa puhelimen löytymistä tällaisissakin tapauksissa.

Käytä Find iPhone-palvelua koneellasi

Jos käytössäsi on iPhone, mene tietokoneellasi osoitteeseen iCloud.com, kirjaudu sisään ja klikkaa kohtaa "Find iPhone". Nettisivu näyttää puhelimesi sijainnin, jos et muista, minne olet jättänyt sen. Jos kuitenkin tiedät sen olevan kotonasi, klikkaa vihreää palloa, joka osoittaa puhelimesi sijainnin tietokoneellasi. Tästä saat avattua tietokoneellesi info-valikon, josta voit valita vaihtoehdon "Play Sound". Vaikka puhelimesi olisi äänettömällä, alkaa se pitää merkkiääntä, jonka avulla löydät sen kotoasi!

Etsi puhelin kaiuttimen avulla

Ensiksi sinun täytyy saada joku soittamaan puhelimeesi. Jos olet yksin kotona, voit yrittää löytää tähän apua tietokoneelta esimerkiksi Facebookista. Tämän jälkeen nappaa pienikokoinen kaiutin ja kulje sen kanssa ympäri asuntoasi. Yleensä tässä tapauksessa kaiutin alkaa pitää outoja ääniä, kun olet lähempänä puhelintasi. Tämän avulla voit selvittää puhelimesi sijainnin.


Lähde: Popsugar

Lue myös: Älä ota hanskoja pois! Puhelinta voi käyttää pakkasellakin helppojen kikkojen avulla

Kilpailut

Uusimmat