Pekonimunakas kruunaa viikonloppuaamun
Pekonimunakas
3 kananmunaa luomuna
2 rkl kermaa
100 g pekonia
1 sipuli
suolaa
pippuria
tuoretta basilikaa
1. Sekoita kanamunien rakenne rikki haarukalla lasissa. Lisää kerma ja suola. Jätä odottamaan.
2. Pilko sipuli ja pieni pekonin paloiksi. Lisää sipuli pannulle. Anna kuullottua. Lisää pekoni. Ruskista.
3. Käännä lieden lämpötilaa pienemmälle. Kaada kanamuna-kermaseos pannulle. Anna paistua niin kauan, että kananmuna on hyytynyt. Lisää hienonnettu basilika. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Miten Mantan lakitus korvataan tänä vappuna? Helsingin kaupunki paljasti viimein
"Yli kaksi vuotta tinkimätöntä biisinkirjoitusta" - Moon Shotin albumi on täynnä räjähtävää voimaa
Foreca: Vappuna lämpötila jopa 20 astetta - katso oman alueesi sääennuste
Eminem julkaisee 12. albuminsa
Veteraanien rintamalisän määrää korotetaan toukokuussa - näin moni veteraani saa nyt kyseistä tukea
Näytä lisää