Pekonimunakas kruunaa viikonloppuaamun
Kuohkea ja maukas munakas syntyy luomumunista ja viimeistellään tuoreilla yrteillä.
Pekonimunakas
3 kananmunaa luomuna
2 rkl kermaa
100 g pekonia
1 sipuli
suolaa
pippuria
tuoretta basilikaa
1. Sekoita kanamunien rakenne rikki haarukalla lasissa. Lisää kerma ja suola. Jätä odottamaan.
2. Pilko sipuli ja pieni pekonin paloiksi. Lisää sipuli pannulle. Anna kuullottua. Lisää pekoni. Ruskista.
3. Käännä lieden lämpötilaa pienemmälle. Kaada kanamuna-kermaseos pannulle. Anna paistua niin kauan, että kananmuna on hyytynyt. Lisää hienonnettu basilika. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Suomalaisten taloudellinen mielenrauha kohentunut maltillisesti
3-vuotias lapsi liikkui yksin kadulla - poliisin mukaan vanhemmat selvitetty
Kyllä isä osaa -elokuvan jatko-osassa seikkaillaan uusissa maisemissa
Wilma Murto kertoo Instagramissa olleensa leikkauksessa
Suomen elokuvasäätiöltä 4,1 miljoonaa euroa sarja- ja elokuvahankkeille - varoja leikattu aiemmasta
Näytä lisää