Pekonimunakas kruunaa viikonloppuaamun
Kuohkea ja maukas munakas syntyy luomumunista ja viimeistellään tuoreilla yrteillä.
Pekonimunakas
3 kananmunaa luomuna
2 rkl kermaa
100 g pekonia
1 sipuli
suolaa
pippuria
tuoretta basilikaa
1. Sekoita kanamunien rakenne rikki haarukalla lasissa. Lisää kerma ja suola. Jätä odottamaan.
2. Pilko sipuli ja pieni pekonin paloiksi. Lisää sipuli pannulle. Anna kuullottua. Lisää pekoni. Ruskista.
3. Käännä lieden lämpötilaa pienemmälle. Kaada kanamuna-kermaseos pannulle. Anna paistua niin kauan, että kananmuna on hyytynyt. Lisää hienonnettu basilika. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
"Elin sossun toimeentulotuella" - Vesta muistelee Vain elämää -jaksossa aikaa ennen läpimurtoa
Poptähti Mirella julkisuudesta: “Parempi ehkä, että siihen ei totu"
Rosebud Sivullisen uusi toimipiste on selvillä
Sonata Arctica täyttää 30 vuotta - luvassa juhlakiertue
Helmareiden Linda Sällström lopettaa: 'Oli tavoitteena jättää jälkeni suomalaisen jalkapallon historiaan'
Näytä lisää