Vaihda kaupassakäynti elämään – katso millainen ruokashoppaaja olet

11.04.2016 13:00 - Anniina Ojutkangas

Verkosta ostaminen on monille arkipäivää. Sieltä tilataan jo vaatteita, urheiluvälineitä, kirjoja ja matkoja, mutta yhä useammin myös ruokaa.

Työt, harrastukset ja lasten kuskaamiset nipin napin hoidettu. Lapset kitisevät nälkää ja kauppaan pitäisi vielä lähteä. Kuulostaako tutulta? Yhä useampi helpottaa arkeaan tilaamalla ruoat netistä kotiovelleen.

Verkkoruokakaupat helpottavat erityisesti ruuhkavuosissa luovivia kiireisiä perheellisiä, mutta verkosta tilaaminen sopii kenelle tahansa, joka haluaa korvata jatkuvan kaupassakäymisen omalla ajalla ja rauhoittaa arkeaan. Hinnat verkkoruokakaupoissa ovat kilpailukykyisiä ja tuotteet tuoreita ja laadukkaita. Mikä parasta, voit valita ostoshetken itse ja nälkäisenä tehdyt hutiostokset jäävät tekemättä.

Katso helposta listasta, oletko piipertäjä, hifistelijä vai arjen sankari, ja sopiiko verkkokaupasta ostaminen sinulle. Jutun lopusta löytyy linkki hauskaan testiin, joka kertoo millä tavalla ruoan tilaaminen verkosta vaikuttaisi elämääsi.

Hintatietoinen

Vertailet hintoja ja käytät rahasi tarkasti, sillä haluat olla ajantasalla perheesi ruokamenoista.

Tiedät mihin rahasi laitat, ja hinta-laatu suhde on sinulle tärkeä. Virhe- ja heräteostoksia ei ostoskoristasi löydy.

Oman elämäsi arjen sankari

Olet järjestelmällinen ja arki sujuu sinulta kuin tanssi. Tykkäät suunnitella ja miettiä etukäteen, ja perheesi syö monipuolista ja vaihtelevaa ruokaa joka päivä. Nautit erilaisten ostoslistojen laatimisesta ja hyödynnät mielelläsi reseptisivuja suunnittelussasi.

Viime tipan selviytyjä

Sinulla on monta rautaa tulessa ja oma aika kortilla. Perheesi ruokahuolto on yhtä kaaosta. Säästät useita tunteja viikossa, kun lopetat häseltämisen ja tilaat netistä kerralla koko viikon ruokaostokset kotiovellesi.

Arjen marttyyri

Lempipuuhaasi on ruuhkassa istuminen. Käytät mielelläsi aikaa kaupassa haahuiluun, kassalle jonottamiseen ja ostosten pakkaukseen. Erityisen iloiseksi tulet, jos lapset huutavat nälkäänsä etkä löydä autoasi parkkihallista.

Ituhippipiipertäjä

Vastuullinen kuluttaminen on lähellä sydäntäsi, ja haluat vaikuttaa valinnoillasi. Suosit lähellä tuotettuja tuotteita ja luomu on juttusi. Käytät verkkoruokakauppoaa mielelläsi, koska se tukee arvojasi.

Ruokahifistelijä

Rakastat ruokaa ja tykkäät kokeilla uusia ruokatrendejä ja makuja. Puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet ovat kokkailusi perusta. Hoidat ruokaostoksesi mieluiten netissä, jotta sinulle jää aikaa enemmän itse asiaan - kokkailuun.  

Tunnistitko itsesi? Tee testi, joka kertoo millainen ruokashopppaja todella olet, ja sopiiko ruoan tilaaminen netistä sinulle!

Kilpailut

Uusimmat