Rohkea yöpyy viidakossa - kuusi hotellia, joissa asuminen on elämys

25.03.2014 20:45 - Katariina Näreaho

Vapauta sisäinen Tarzanisi ja suuntaa lomamatkallasi eksoottiseen viidakkohotelliin.

Jos sademetsän äänet, ötökät ja eläimet eivät sinua hetkauta, voi näistä hotelleista hakea todellisia elämyksiä seuraavalle lomamatkalle. Herkemmille tarjolla on viidakkomaisia hotellivaihtoehtoja, joissa yöpyminen on yhtä turvallista kuin kaupungissakin.

Daintree Eco Lodge & Spa

Daintree, Australia

Maailman vanhimman elossa olevan sademetsän ympäröimä Daintree Eco Lodge & Spa Hotel on takuuvarmasti ainutlaatuinen elämys kokeneemmallekin matkailijalle. Daintreessaa voi tutustua Australian alkuperäiskansojen kulttuuriin ja taiteeseen, nauttia aboriginaalien perinteisistä hoidoista ja seremonioista sekä samoilla vesiputousten äärelle. Illan hämärtyessä nukkumaan kavutaan korkealle puunlatvaan ja aamulla ylös noustaan lintujen laulaessa. Tämän lähemmäksi luontoa ei pääse!

Belmond La Résidence d'Angkor

Siem Reap, Kambodža

Siem Reap -joen varrella, Angkor Watin tuhatvuotisen temppelin portilla, sijaitsee La Residence d'Angkor ja sen ystävällisyydestään tunnettu henkilökunta. Hotellin Kong Kea -kylpylässä voi nauttia valaistuista vesiputouksista ja suolavesialtaasta, jota ympäröivät palmupuut. Aamiaista voi nauttia omalla terassilla trooppista puutarhaa ja jokimaisemaa ihaillen.

Natura Cabana

Cabarete, Dominikaaninen tasavalta

Cabareten kaupunki Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikolla on kultaisten hiekkarantojensa lisäksi tunnettu myös leijasurffaajien paratiisina. Tropiikin suojissa sijaitsee Natura Cabana Boutique Hotel & Spa, joka houkuttelee joogatemppeleineen niin seikkailunhaluisia kuin harmoniaa ja rauhaa rakastavia matkailijoita. Buddha-polku johdattaa hotellin salaiseen puutarhaan, jonka antimilla voit herkutella Natura-ravintolassa.

Banyan Tree Bintan

Lagoi, Indonesia

Banyan Tree Bintan Hotel & Resort Indonesian Lagoissa sijaitsee keskellä puhtainta luontoa: terassilta avautuu Etelä-Kiinan meren häikäisevät maisemat ja takapihalta alkaa koskematon sademetsä. Kylpylän palkitut hoitovaihtoehdot, pulahdus uima-altaaseen tai romanttinen illallinen rannalla auringonlaskua ihailllen ovat ainutlaatuisia tapoja rentoutua golfkierroksen ja vauhdikkaan vesihiihdon jälkeen.

Rayavadee

Ao Nang, Thaimaa

Suomalaisten kestosuosikki Thaimaa tarjoaa myös lomailijoille eksoottisia vaihtoehtoja. Kansallispuiston, hiekkarantojen ja kalkkikivikallioiden ympäröimä viiden tähden hotelli Rayavadee on ansioitunut monin arvostetuin palkinnoin. Resorttiin matkataan veneellä Phranangin niemimaan maisemia ihaillen. Luksusta viidakon keskellä tarjoavat oma kylpylä, uima-allas sekä neljä ravintolaa, joista yksi sijaitsee hiekkarannalla muinaisen kalkkikiviluolan sisällä.

Ariau Amazon Towers

Iranduba, Brasilia

Jos kaipaat todellista viidakkomajoitusta Brasilian sademetsän katveessa, Ariau Amazon Towers on unelmiesi lomakohde. Rio Negron ja lumoavan Anavilhanasin saariston yhtymäkohdassa sijaitsevalla hotellialueella kulkuväylänäsi on mittava pitkospuiden verkosto riippusiltoineen. Täällä villi luonto ja ylellisyys kohtaavat.

Lähde: trivago

Kilpailut

Uusimmat