Kuva: Splash

Asukriisi? Poimi käyttöösi tähtien suosima superhelppo tyylikikka

13.10.2015 11:45 - Reetta Haverinen

Mustat housut yhdistettynä tummaan paitaan on varsin yksinkertainen, mutta sitäkin trendikkäämpi asuratkaisu - varsinkin tänä syksynä!

Jos Hollywood-julkkisten tyylit antavat osviittaa siitä, mikä on tällä hetkellä muodikasta, kannattaa tänä syksynä verhota vartalo mustaan päästä varpaisiin. Tähdet ovat ottaneet omakseen kokomustan – eikä suotta. Tämä yksinkertainen, mutta toimiva look toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

Kokomustassa sopii astella niin töihin, treffeille, kaupungille tai jopa juhliin. Punaiset huulet tai pieni värikäs yksityiskohta kruunaavat tummanpuhuvan asukokonaisuuden loistavasti. Jos siis pähkäilet aamulla vaatekaappisi edessä, nappaa hyppysiisi ensimmäisenä käsiisi osuva tumma alaosa ja musta yläosa – kuinka simppeliä!

Musta korostaa kauniisti brittikaunottaren Elizabeth Hurleyn päivetystä. Nainen on jopa lakannut varpaansa tyyliinsä sopiviksi.

(kuva: Splash)


Kokomusta pukee myös vaaleaa
Kirsten Dunstia.

(kuva: Splash)


Myös Lindsay Lohan luottaa mustaan. Punaiset huulet kruunaavat tyylin.

(kuva: Splash)


Kate Winslet
tietää, että musta toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

(kuva: Splash)


Musta on Rita Oran luottoväri.

(kuva: Splash)


Kokomusta asu on varsin toimiva näyttelijätär Cate Blanchettin yllä, joka on tuttu muun muasa Taru sormusten herrasta elokuvista. 

(kuva: Splash)


Kokomusta asukokonaisuus korostaa Taylor Swiftin sorjaa vartta. 

(kuva: Splash)


Scarlett Johansson
osaa verhota vartalonsa poikkeuksetta tyylikkäästi. Hauskat aurinkolasit, punaiset huulet ja kirkkaat varpaankynnet tuovat särmää tummaan tyyliin.

(kuva: Splash)


Lue myös: Villapaidat ovat nyt in - inspiroivat kuvat, joista ammentaa ideoita trendikkääseen neuletyyliin


Kilpailut

Uusimmat