Kuva: Fotolia

Hiusväreihin uusi ominaisuus - muuttaa ulkonäkösi pimeässä

19.01.2016 19:15 - Senni Loikala

Heijastimet saavat haastajan pimeässä hohtavista hiuksista.

Uusi vuosi tuo uudet kujeet myös hiuksiin. Maanantaina uutisoimme ”vesivärihiuksista”, joiden ideana on nimensä mukaisesti näyttää vesiväreillä maalatuilta. Jos kyseisellä värjäystekniikalla aikaansaatu tyyli on kuitenkin liian hempeä, kannattaa rohkeimpien harkita toista tuoretta hiustrendiä – nimittäin pimeässä hohtavia hiuksia.

Tällöin kutrit hohtavat pimeässä, kun taas päivänvalossa samaa efektiä ei luonnollisesti ole. Valoisassa väri on toki huomiota herättävän kirkas.

Hiusstylisti Jamie Davisin mukaan pimeässä hohtavat hiukset kannattaa hankkia ammattilaisella, vaikka värejä on saatavilla myös elintarvikekaupoista. Jotta pimeässä hohtava värjäys näyttää hyvältä, tulee kutrit ensin käsitellä riittävän vaaleiksi. Laadukkaat värit myös takaavat sen, että kutrit kärsivät värjäyksestä mahdollisimman vähän.

Katso alta, miltä pimeässä hohtava värjäys näyttää.

Davis suosittelee pesemään pimeässä hohtavia hiuksia viileällä vedellä enintään kahdesti viikossa, jotta väri ei haalistu heti. Lisäksi hän kehottaa laittamaan shampoota vain latvoihin.




Lähde: Today

Kilpailut

Uusimmat