Kuva: Fotolia

Kevään muoti on täällä - löytyvätkö jo valmiiksi kaapistasi?

10.03.2016 16:15 - Pauliina Jokinen

Tänä keväänä vaatekaupoissa nähdään muitakin kuin pastellisävyjä.

Kevät saapuu ja samalla pakonomainen tarve uudistaa niin vaatekaapin sisältö kuin meikkipussin sisältökin. Tänä keväänä ikuiset pastellinsävyt saavat väistyä, kun vahvat naiset pukevat ylleen vahvoja värejä. Kevät, täältä tullaan!

Kirkkaat värit

Oranssi ja keltainen ovat kevään voimavärit. Yhdistä kirkkaita värejä yksinkertaiseen farkkuun tai valkoiseen ja loistat varmasti.

Vilauttelu

Kaiken paljastaminen on usein mautonta ja tyylitöntä. Paras tapa vilautella kalpeaa talvi-ihoa, on vetää ylleen ohuita kerroksia pitsiä tai harsoa. pitkähihaisen paidan hihat voivat kuultaa läpi tai jättää dekolteen paljaaksi. Valitse töihin yllesi aavistuksen peittävämpiä pitsikuoseja ja vedä illalla yllesi paita, jonka alta rintaliivit kuultavat.

Linjat

Graafiset linjat ja raidat ovat kevään must. Ole rohkea ja vedä yllesi useampaa kuosia yhtä aikaa!

Leveät hihat

Hihat ovat aiempaa leveämpää ja ilmavampaa mallia. Klassinen tyyli pitää sisällään levenevät hihat, jotka ovat aavistuksen rannemittaa lyhyemmät. Tasapainota leveitä hihoja kevyellä alaosalla kuten nahkaisella minihameella - näin kokonaisuus jää keveäksi, mutta persoonalliseksi.

Nyöritys

Paitojen etumus on nyt täynnä nyörejä. Syvään uurrettu v-aukko ei paljasta liikaa, kun nauru kuroo paitaa kiinni jättäen dekolteeta riittävästi esille.

Lue myös: Uusi trendiruoka rantautui Suomeen – joko olet maistanut?

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat