Kuva: Fotolia

Lakkaa kynnet siististi ilman ammattilaisen apua - lue helpot ohjeet

14.02.2016 16:15 - Emma Ylistalo

Sen sijaan, että liikuttaisit sitä kättä, jolla lakkaat, voitkin liikuttaa toista siistimmän lopputuloksen saamiseksi.

Harva meistä käy aina laitattamassa kyntensä ammattilaisella, mutta itse lakkaamisessa on myös omat vaikeutensa. Lakkaa on yleensä muuallakin kuin ainoastaan kynnessä ja varsinkin sillä heikommalla kädellä lakkaaminen on usein haastavaa. Lue alta ohjeet, joilla kynsien lakkaaminen sujuu helposti ja saat siistin lopputuloksen. 

1. Jätä peukalonkynsien lakkaaminen viimeiseksi

Peukalot ovat hyvä apu, jos muita sormia lakatessa lakkaa menee kynsien yli iholle. Säästä siis ne viimeiseksi, jotta voit pitää niitä apuna pienten sotkujen pyyhkimiseen ja aloita pikkurillin tai etusormen kynnestä. 

2. Liikuta varmempaa kättäsi 

Oikeakätisille oikean käden lakkaaminen vasemmalla voi tuottaa vaikeuksia ja vasenkätisille päinvastoin, sillä emme ole tottuneet käyttämään toista kättämme yhtä paljon. Sen sijaan, että yrittäisit "huonommalla" kädelläsi saada tarkkaa jälkeä aikaiseksi, tee lakkaus päinvastoin. Pidä kynsilakan harjaa pitelevä käsi paikallaan ja liikuta varmempaa kättäsi harjan alla saadaksesi siistin lopputuloksen.

3. Pese ihoon mennyt kynsilakka seuraavana aamuna

Jätä kynnet ja iho kuivumaan rauhassa yön ajaksi. Kun käyt aamulla suihkussa, saat hetkessä kuorittua pois ihoon menneen kynsilakan. 


Lähde: Pure Wow

Lue myös: Hurahdatko uuteen kynsitrendiin? Symmetrinen ruutukuvio näyttää syötävän hyvältä

Kilpailut

Uusimmat