Kuva: YouTube

Naisen kasvot paloivat onnettomuudessa - osoittaa videolla meikkaamisen voiman

01.03.2016 21:15 - Emma Ylistalo

Meikkitaitelija kannustaa kuitenkin kaikkia rakastamaan itseään ilman meikkiä.

20-vuotias nigerialainen meikkitaitelija Shalom Nchom, on julkaissut Instagram-tilillään videopätkän, jossa hän osoittaa, kuinka paljon meikillä voi muuttaa kasvojaan.

Kun hän oli 9-vuotias, hänelle tapahtui onnettomuus, jossa kuuma öljy poltti hänet. Nchomin kasvot, kädet ja olkapäät paloivat ja samalla hän menetti osan hiuksistaan.

Tapaturman jälkeen toiset lapset tuijottivat häntä ja häntä alettiin kiusata koulussa. 13-vuotiaana hän kuitenkin löysi meikkaamisen, joka auttoi häntä saamaan itsetuntoaan takaisin. Hän opetteli netissä olevien tutoriaalien avulla meikkaamaan ja alkoi jopa meikata luokkakavereitaan.

Kolme vuotta sitten Nchom alkoi julkaista omia meikkitutorialejaan ja inspiroida muita kokeilemaan uusia tyylejä ja meikkejä. Julkaisemansa lyhyen Instagram-videon lisäksi Nchom jakoi YouTubessa pidemmän videon meikkaamisestaan.

Nchom kuitenkin korostaa sitä, että vaikka meikillä voitkin korostaa tiettyjä alueita kasvoissasi ja peittää haluamiasi, itseään tulisi rakastaa joka tapauksessa -meikattuna ja ilman.

Katso täältä tai alta Nchomin Instagram-tilillä julkaisema video ja kuvat.


Lähde: Metro

Lue myös: Meikkitaiteilija tekee itsestään hetkessä todellisen hirviön - kuin suoraan painajaisista

Kilpailut

Uusimmat