Kuva: Fotolia

Oletko rento, rohkea vai stressiherkkä? Katso, mitä kynsiesi muoto kertoo sinusta.

02.02.2016 16:45 - Eeva Rajala

Näyttää siltä, että ihminen voi saada asioita selville persoonallisuudestasi vain katsomalla kynsiäsi.

Kynsien muoto näyttää kertovat paljon ihmisestä. She Finds -sivusto listasi, millaisia salaisuuksia kynnet saattavat kertoa toisille sinusta.

(kuva: Fotolia)

Terävä kärki

Sinä olet rohkea, ja usein perfektionisti. Nämä kynnet kuuluvat itsevarmalle naiselle, jolla on mielipiteitä ja ideoita. Sinä et turhaan pelkää sanoa ajatuksiasi julki, mutta samalla arvostat toisten neuvoja ja mielipiteitä. Jotkut voivat kuvailla sinua kovapäiseksi, mutta sinulla on kuitenkin aina hyvät mielessä.

Pyöreä kärki

Sinä olet rento, etkä hermostu pienistä. Sinä olet itse asiassa henkilö, joka usein ratkaisee riitatilanteen ystävien tai perheen jäsenten kesken. Ihmiset yleensä haluavat sinulta emotionaalista tukea.

Kynnen alareuna kärkeä leveämpi

Sinä pyrit tulemaan kaikkien kanssa toimeen ja usein myös onnistut tässä. Tosin sinä tunnet asiat vahvasti ja satutat helposti itseäsi. Et myöskään aina tiedä, miten kertoa omasta pahasta olosta toisille.

Kynnen kärki alareunaa leveämpi

Sinulla saattaa olla vaikeuksia pitää malttiasi painetilanteissa, ja olet stressiherkkä. Sinä pidät työtehtävistä, jotka ovat pitempiaikaisia, mutta hermosi menee, jos sinun pitää alkaa johtaa toisia ja varmistaa, että he tekevät työnsä.

Suora kärki

Olet itsepäinen, mutta saat kaiken tehdyksi ajallaan. Kaikki eivät ymmärrä sinua ja sinun heltymätöntä vauhtiasi. Sinua arvostetaan suuresti, sillä hoidat homman kuin homman.

Soikea kärki

Kyntesi saattavat myös olla jotain suoran ja soikean väliltä. Olet luova ja avoin. Mielikuvituksesi on vilkas, etkä välttämättä osaa olla ihmisten kanssa, jotka haluavat keskittyä numeroihin ja logiikkaan. Sinulla on myös rauhoittava vaikutus läheisiisi.


Lue myös: Blondi, brunette vai punapää? Katso, mitä hiusten väri kertoo seksielämästäsi

Lähde: She Finds

Kilpailut

Uusimmat