Santeri, 21, yllättyi: Antti Tuiskun uusi tyyli on kuin kopio hänen vanhasta kuvastaan

02.03.2016 22:15 - Pauliina Jokinen

Suomalaista Santeria odotti suuri yllätys, kun hän näki Antti Tuiskun Instagramissa hämmentävän tutulta näyttävän kuvan.

Santeri Meritaival, 21, on aina nauttinut hiustensa värjäämisestä ja shokeeraavistakin tyyleistä. Jo kolme vuotta sitten nuori mies värjäsi hiuksensa kirkkaan sinisiksi amerikkalaisnäyttelijä Demi Lovaton innoittamana.

Kun uusi hiusväri oli valmis, lisäsi hän kuvan Instagram-tililleen. Kuvassa Meritaival oli pukeutunut pusakkaan, jonka hän oli ostanut muutamaa vuotta aiemmin H&M-vaatekaupasta. Ketjuliikkeen ja muotitalo Versacen yhteistyössä suunnittelema takki oli tuolloin myyty loppuun hetkessä.

Kolme viikkoa sitten laulaja Antti Tuisku julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hänellä on tismalleen sama takki yllään. Lisäksi artistin siniset hiukset ovat saman sävyiset kuin Santerilla vuonna 2013.

- Kaverini kehottivat minua katsomaan Tuiskun Instagram-tiliä, kun he olivat huomanneet kuvien yhtäläisyydet, Meritaival kertoo Voicelle.

Meritaival on saanut aiemminkin kuulla näyttävänsä Tuiskulta ja miesten tyylien olevan hyvin samanlaisia. Tylin kopioinnista ei kuitenkaan ole kyse.

- En ajattele, että Antti olisi kopioinut tyyliäni. Se on vain hauska yhteensattuma. Olen ollut aiemmin Antin fani ja hänellä on hyvä tyyli, Meritaival sanoo.

Väriä elämään

Tuiskun lisäksi moni muukin artisti on viime aikoina värjännyt hiuksensa kirkkaan sinisiksi. Muun muassa laulajat Sanni ja Mikael Gabriel ovat värjänneet hiuksensa sinisiksi.

Meritaival on sinisen värin jälkeen vaihtanut omien hiustensa väriä jo useasti.

- Vaihdan hiusten väriä lähes kuukausittain. Erikoisimpia värejä ovat olleet sateenkaaren väriset hiukset ja leikkaus, jossa oli pantterikuviointia, Meritaival kuvailee.

Nuoren miehen hiukset ovat nyt lähellä luonnollista sävyä.

- Kun muilla on nyt sinistä, tuntuvat ruskeat nyt erikoisilta, Meritaival nauraa.

Lue myös: 21-vuotias Laura myy omia ja muiden vaatteita netissä - tienannut jo 40 000 euroa

Kilpailut

Uusimmat