Kuva: Fotolia

Siniset, ruskeat vai vihreät silmät? Lue, millainen meikki sopii luomillesi parhaiten

30.12.2015 22:15 - Senni Loikala

Meikkitaiteilija Charlotte Tilbury on Chameleon Eyeshadow Pencils -rajauskynämalliston luoja ja oikea henkilö kertomaan, millaiset sävyt ja rajaukset sopivat ruskeille, sinisille ja vihreille silmille.

Ruskeat silmät

Et voi epäonnistua valitsemalla maanläheisiä ruskean sävyjä, mutta ruskeankeltainen ja keskiyön sinisen sävyt korostavat ruskeissa silmissä olevia vaaleita pilkkuja.

Jos et tahdo meikistä liian vahvaa, kannattaa sinun rajata vain alaluomesi. Silmien rajaaminen tummansinisellä antaa saman efektin kuin musta väri, mutta ei näytä yhtä voimakkaalta.

Sinun värejäsi ovat myös: Vaaleanharmaa, violetti ja koboltinsininen

Vihreät silmät

"Punainen näyttää vihreän kanssa hyvältä samalla värikartalla, joten valitse pohjaväriltään punertavia sävyjä.

Granaatinpunainen, purppura ja pronssi näyttävät erityisen häikäiseviltä vihreiden silmien kanssa. Ne saattavat silti saada sinut näyttämään väsyneeltä, jos väri kallistuu vaaleanpunaiseen. Rajaa silmäsi mustalla rajauskynällä."

Lisää sinun värejäsi: Ruoste, mahonki ja tummanvioletti

Siniset silmät

Kontrastia tuovat sävyt korostavat silmien väriä, joten kupari ja kulta saavat siniset silmät näyttämään jopa vielä sinisimmiltä. Ja kun pehmeät metallin sävyt nostavat iiriksen kultaiset juovat esiin, ne todella kirkastavat syvänsinisiä silmiä.

Rajaa vain osa luomea aloittaen silmiesi sisäreunoista, pidä viiva tiukasti kiinni ripsien tyvessä tai vedä rajaus koko luomeen.

Sinun värejäsi ovat myös: Terrakotta, shampanja ja laivastonsininen

Lähde: Allure

Kilpailut

Uusimmat