Tuttuun asuun helposti uutta ilmettä - katso nerokkaat vinkit

10.08.2015 11:15 - Reija Saarinen

Perinteiseen asuun saa helposti uutta pontta laittamalla totutut kaavat uusiksi.

Monilla lomat on pikkuhiljaa lusittu ja paluu arkeen on edessä. Arkimuoti on usein monilla ainakin jollain tasossa kaavoihin kangistunutta, joten muutama niksi tulee ehkä tarpeeseen. Niillä kun voi piristää asua yllättävän helposti.

1. Vyö

Lähes jokaisella on kaapissaan nahkatakki sekä vyö. Perinteisen asun tuunaaminen onkin näillä asusteilla yllättävän helppoa. Kun takin sitoo vyön avulla, saa totuttu tyyli helposti uutta pontta.

2. Puku

Löytyykö kaapistasi sekä housut että jakku, jotka ovat samaa sävyä? Jos vastasit kyllä, olet onnekas. Voit nimittäin helposti luoda itsellesi näyttävän arkilookin yhdistämällä vaatekappaleet puvuksi.

3. Huivi

Huivi on ehkä kaikista yksinkertaisin keino piristää asua. Heitä siis kaulallesi yksivärinen tai kuviollinen huivi, joka tuo asuun hetkessä lisäpontta.

4. Armeijakuosi

Yksi hyvä keino piristää asua, on yhdistää tyttömäistä ja poikamaista toisiinsa. Helposti se käy muun muassa niin, että tyttömäisen mekon ylle heität armeijakuosia olevan takin. Helppoa ja näyttävää.

5. Farkkutakki

Farkkutakki on kesävaate, joka jokaisen kannattaa omistaa. Sen voi heittää muun muassa mekon päälle, mutta sen lisäksi se näyttää hyvältä lanteilla. Jos siis ilma sen sallii, sido farkkutakki lanteille ja saat heti uutta ilmettä asuun.


Lue myös: Uusi hitti: Tatuointi, joka kestää pari viikkoa

Lähde: Who what Wear

Kilpailut

Uusimmat