Pitäisikö miesten opetella meikkaamaan? Katso, miltä he näyttävät kevyessä meikissä

11.04.2016 11:45 - Senni Loikala

Jokaisella tulisi olla oikeus meikata ilman tuomituksi tulemista, painottaa brittiläinen vloggaaja. Samalla linjalla on myös meikkitaiteilija, joka on ehostaa myös miehiä.

Brittiläinen bloggaaja ja vloggaja Jake-Jamie Ward, 24, tekee töitä sen eteen, että miehetkin saisivat meikata ilman tuomituksi tulemista. Jotkut saattavat yhdistää miehen meikkaamisen homoseksuaalisuuteen, eikä kenelle tahansa kuuluvaksi valinnaksi.

”Minulla meikkaaminen on sukupuoletonta – ja uskon, että se voi olla salaisena aseena kaikille naisesta mieheen”, Ward kirjoittaa Instagramissa.

Katso alta kuva Wardista ennen ja jälkeen meikkaamisen.

Itsetunto nousee

Ward painottaa, että monille ulkonäkö vaikuttaa itsetuntoon. Näin ollen meikkaaminen voi parantaa sitä. Lisäksi meikkaaminen voi auttaa myös ihmisiä, joita häiritsee jokin ulkonäköön vaikuttava terveystekijä.

- Minä rehellisesti uskon, että meikki voi muuttaa tiettyjen ihmisten elämää. Se auttaa saavuttamaan mahdollisimman edustavan olemuksen, mikä tarkoittaa, että aknesta, arvista, ruusufinnistä, pigmentaatiosta, syntymämerkeistä, valkopälvistä ja monista muista vastaavista kärsivät ihmiset voivat tuntea meikin avulla olonsa ”tavallisiksi”, Ward on sanonut Cosmopolitan-sivuston mukaan.

Ennen ja jälkeen -kuvia

#makeupgenderless-hashtagin takaa löytyy amerikkalaisen stailisti Miriam Marlene Herreran Instagramiin lataamia ”ennen ja jälkeen” -kuvia miehistä, jotka ovat antaneet Herreran meikata itsensä. Kuvista näkee, että meikillä saa peitettyä ihon epätäydellisyydet.

Pitäisikö sinunkin mielestä meikkaamisesta tulla sukupuoletonta? Katso kuvat alta.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Sinkkumiehet huomio! Hankinta, joka tekee sinusta kuuman naisen silmissä

Kilpailut

Uusimmat