Kuva: Fotolia

5 asiaa, jotka kannattaa muistaa sinkkuna ollessaan

01.05.2016 11:15 - Emma Ylistalo

Sinkkuaikana voi oppia paljon itsestään.

Vaikka välillä sinkkuaikana kaipaakin toista ihmistä vierelleen, kannattaa myös muistaa se toinen puoli. Lue alta viisi asiaa, jotka sinkkuna ollessaan kannattaa muistaa. Kumppanikin löytyy todennäköisemmin silloin, kun on itse ensin tyytyväinen omaan elämäänsä.

Onnellisuutesi ei riipu muista ihmisistä

Parisuhteessa kuuluisi olla kaksi itsenäistä ihmistä, jotka toimivat osana yhteistä tiimiä. Älä vietä elämääsi koko ajan etsien suhdetta tai haikaillen mennyttä. Käytä sinkkuaikasi itseesi ja erityisesti rakastaaksesi itseäsi. Näin myös todennäköisemmin kiinnität mahdollisen kumppanin huomion.

Sinulla on aikaa kokea ja ymmärtää elämääsi ja itseäsi

Parisuhde vie aikaasi, joten nauti elämästäsi sinkkuna ja itsenäisyydestäsi. Sinulla on enemmän mahdollisuuksia matkailuun, harrastuksiin ja omiin projekteihisi, joten ota kaikki ilo irti siitä.

Et tarvitse kumppania arvostaaksesi elämääsi

Parisuhde ei ole vaihtoehto itsevarmuudelle. Älä anna muiden ihmisten vaikuttaa siihen, seurusteletko vai et. Se, että joku lähelläsi rakastaa sinua, ei tarkoita, etteikö sinun tulisi löytää sitä itsellesi myös yksin ollessasi.

Sinkkuna oleminen ei tarkoita etteikö sinulla olisi rakkautta

Rakkautta on ympärilläsi koko ajan. Vaikka et olisikaan suhteessa, elämässäsi on silti ihmisiä, jotka välittävät ja haluavat viettää aikaa kanssasi. Pysy avoimena, niin myös huomaat paremmin kaiken, jota sinulle on tarjottavana.

Yksin vietetty aika auttaa toipumaan

Jos olet juuri eronnut, on hyvä aika hidastaa, hengittää ja hyväksyä kaikki ne tunteet, joita koet. Vastusta halua hypätä suoraan seuraavaan suhteeseen. Kohtaa ongelmasi mahdollisimman pian. Näin et kasaa sisällesi tunteita, joita edellinen suhde on aiheuttanut. Kun olet käsitellyt asiat, sinun on helpompi myös löytää elämääsi uutta.

Lähde: Higher Perspectives

Lue myös: Kuinka selviytyä vaikeasta erosta? Lue konkreettiset vinkit sydänsuruihin

Kilpailut

Uusimmat