Kuva: Fotolia

5 ominaisuutta, jotka löytyvät hyvältä kumppanilta

23.12.2015 11:45 - Reija Saarinen

On olemassa muutamia ominaisuuksia, joita kannattaa tarkkailla. Yksi niistä on kunnioitus.

Jokainen toivoo omalta kumppaniltaan hieman eri asioita. On kuitenkin selvää, että joitakin asioita vaan kannattaa etsiä. Mutta mitkä ovat sitten tavoittelemisen arvoisia seikkoja?

1. Kunnioitus

On tärkeää, että kumppani ymmärtää oman rakkaansa ajatuksia. Kaikesta ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta toisen hyväksyminen on ensiarvoisen tärkeää.

2. Tuki

Tuki on yksi suhteen peruskivistä. On tärkeää, että molemmat tietävät sen, että oma kumppani on tukena niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Näin yhteisen tulevaisuuden rakentaminen on helpompaa.

3. Oma elämä

On tärkeää, että parisuhteessa annetaan tilaa. Jos kumppani on aina iholla, ei suhde voi hyvin. Etsi siis rinnallesi tyyppi, jolla on myös oma elämänsä. 

4. Luottamus

Luottamus on yksi suurimmista kulmakivistä. Jos luottamusta ei ole, ei suhde voi toimia. Juuri siksi on tärkeää, että rinnalla on ihminen, johon voi luottaa niin tukemisessa kuin rakkaudessakin.

5. Avoimuus

On tärkeää, että suhteessa voi puhua asiasta kuin asiasta. Juuri siksi avoimuus on tärkeää. Jos kumppanin kanssa voi puhua seksistä ja tulevaisuudesta hyvin avoimesti, on suhteella kaikki edellytykset onnistua.


Lue myös: Onko suhde muuttunut vakavaksi? Seikat, joista tiedät

Lähde: Happy Marriages

Kilpailut

Uusimmat