Kuva: Fotolia

Aviomiehen reaktio vaimon muokattuihin alusvaatekuviin liikuttaa - lue koskettava kirje

16.10.2015 10:15 - Reija Saarinen

Kun vaimo päätti yllättää miehensä seksikkäällä kuvakirjalla, ei hän ehkä ymmärtänyt mitä se saa aikaan.

Valokuvaaja Victoria Boudoir on julkaissut Facebookissa kirjoituksen, joka saa kyyneleet nousemaan silmiin. Hän kertoo nimittäin tarinan naisesta, joka saapui hänen luokseen otattamaan itsestään seksikkäitä kuvia aviomiestään varten. Hänen toiveensa oli kuitenkin se, että kuvia muokataan mahdollisimman paljon, jotta hän tuntee itsensä jälleen kauniiksi. Lopputulos oli kaunis ja nainen antoio kirjan miehelleen joululahksi. Jonkin ajan kuluttua Victoria sai kuitenkin kirjeen, joka herkistää lukijan täydellisesti. Se oli kirje kuvatun naisen mieheltä.

Suomensimme kirjeen vapaasti alle:

"Hei Victoria

Kirjoitan sinulle, sillä sain hiljattain lahjaksi kuva-albumin, jossa oli sinun ottamiasi kuvia vaimostani. En halua, että uskot minun olevan vihainen sinulle, mutta silti mieleeni nousi muutamia ajatuksia, jotka haluan jakaa kanssasi.

Olen ollut vaimoni kanssa 18-vuotiaasta saakka ja meillä on kaksi kaunista lasta. Meillä on ollut elämän aikana niin iloja kuin suruja ja tiedän, että vaimoni otatti kuvat virkistääkseen meidän seksielämäämme. Hän nimittäin usein valittaa, että hän ei ole enää haluttava, eikä siksi ihmettelisi, jos lähtisin nuoremman naisen matkaan.

Kun avasin albumin sydämeni särkyi. Ne kuvat, ne olivat toki kauniita ja olet selvästi erittäin taitava kuvaaja, mutta niissä ei ollut minun vaimoni. Olit saanut hänen jokaisen "virheensä" katoamaan, ja olen varma siitä, että se on ollut vaimoni tahto. Se kuitenkin vei pois kaiken sen mitä hän on tuonut elämäämme. Kun poistit hänen raskausarpensa, veit pois muiston lapsistamme. Kun veit rypyt, pyyhit pois vuosien aikana nauramamme naurut ja itkut. Kun poistit selluliitin, veit pois hänen rakkautensa leipomiseen ja herkut, joita olemme yhdessä vuosien saatossa nauttineet.

En kerro tätä siksi, että haluaisin aiheuttaa sinulle pahaa mieltä, sinä olet tehnyt mahtavaa työtä. Kirjoitan sinulle siksi, että haluan kiittää sinua. Nämä kuvat saivat minut tajuamaan, että en kerro vaimolleni tarpeeksi usein miten paljon häntä rakastan juuri sellaisena kuin hän on. On ikävää, että hän todella uskoi siihen, että haluaisin hänen näyttävän siltä kuin näissä photoshopatuissa kuvissa. Tästä lähtien aion joka päivä koko loppuelämäni ajan juhlia hänen "epätäydellisyyksiään". Kiitos sinulle, että muistutit minua tästä asiasta."

Liikuttavaa, eikö totta?

Koko päivityksen näet alta.

Kilpailut

Uusimmat