Kuva: Fotolia

Etsitkö seuraa deittipalveluista? Tutkimus selvitti, millainen vaatetus takaa maksimaalisen huomion

01.03.2016 17:15 - Pauliina Jokinen

Värillisiin vaatteisin pukeutuneet naiset saivat 45 prosenttia enemmän huomiota.

Olisiko mukava löytää kevätheila? Ehkäpä etsiä seuraa Tinderistä? Deittiprofiilin luominen voi tuntua vaikealta, eikä aina oikein tiedäkään, miten saisi erotuttua muista seuranhakijoista.

Viisi brittinaista testasi, miten deittiprofiilin huomion saisi maksimoitua. Yksinkertaisimmillaan profiili sai enemmän huomiota vain vaatteiden väriä vaihtamalla.

Naiset lisäsivät itsestään kahdenlaisia kuvia: kuvia, joissa heillä on tumma, yksivärinen vaate yllään ja kuvia, jossa heillä oli värikäs vaate. Selvityksen mukaan kuvat, joissa naiset olivat pukeutuneet värikkäisiin vaatteisiin, saivat jopa 45 prosenttia enemmän katselukertoja.

Koehenkilöt hämmentyivät lisääntyneen huomion määrästä.

- Luulin, että musta paita olisi imartelevampi, enkä edes ajatellut, että miehet huomaisivat, mitä minulla on ylläni, 28-vuotias Lindsey kertoi.

26-vuotias Lucy uskoi värikkäiden kuvien saaneen enemmän huomiota, sillä niitä oli deittipalveluissa vähemmän.

- Uskon, että monet naiset pelkäävät pukeutua kirkkaisiin väreihin. He eivät ehkä tiedä, mitkä värit sopivat heille ja pelkäävät olla esillä, Lucy mietti.

Koehenkilöt kertoivat kokeneensa olonsa värikkäissä vaatteissa persoonallisemmaksi ja hauskemmaksi.

- Värit saattavat ilmentää itsevarmuutta ja saavat sinut ilmaisemaan itseäsi paremmin, mikä on monen mielestä viehättävää, Lucy mietti.

Lue myös: Onko hän lukenut viestisi WhatsAppissa? Uusi päivitys tekee välttelystä entistä vaikeampaa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat