Kuva: Fotolia

Haluatko paeta katastrofitreffeiltä? 7 tyylikästä keinoa

29.10.2015 20:15 - Reetta Haverinen

Kun deittiseura ei osoittaudu sellaiseksi kun odotit, voi treffeillä istuminen muuttua varsin piinaavaksi kokemukseksi.

Treffeillä käyminen kannattaa monestakin syystä: tutustut uusiin ihmisiin, avarrat maailmankuvaasi, saat kokemusta ja kohennat itsevarmuuttasi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tulee istua tuntitolkulla katastrofilta tuntuvalla illallisella vain siksi, ettet kehtaa poistua paikalta aiemmin.

Jos huomaat nopeasti, että treffiseuralaisesi ei ole tyyppiäsi, voi olla järkevämpää, että treffit jäävät oletettua lyhyemmiksi. Nopea hyvästien heitto ja paikalta poistuminen voi kuitenkin tuntua varsin kylmältä keinolta paeta katastrofaalisilta treffeiltä. Listasimme alle 7 vinkkiä, joilla pääset helposti pälkähästä ilman, että loukkaat seuralaistasi:

7 toimivaa hätäratkaisua treffeille

1. Sovi ystäväsi kanssa, että kun laitat hänelle viestin ”hätätapaus”, hänen tulee soittaa sinulle samantien. Puhelun jälkeen voit kertoa deitillesi, että kyse on hätätilanteesta ja että sinun on pakko poistua paikalta.

2. Jos epäilet, että treffisi saattavat muuttua kiusallisiksi, kysy, voisiko ystäväsi tulla viettämään aikaansa samaiseen ravintolaan tai kahvilaan, jonne olet menossa treffeille. Jos tilanne muuttuu tukalaksi, voi ystäväsi vaivihkaa lyöttäytyä seuraanne ja voit lopulta lähteä hänen matkaansa.

3. Puhu eksästäsi jatkuvasti. Tämä karkottaa taatusti tiehensä tyypin kuin tyypin.

4. Jos tilanne on todella paha, voit sanoa tulleesi pahoinvoivaksi ja sinun on pakko lähteä kotiisi parantelemaan vointiasi.

5. Sovi tunnin tai kahden päähän treffeistä tapaaminen, johon sinun on pakko rientää heti treffien jälkeen. Siten ilta ei veny tahtomattasi yhtään suunniteltua pidemmäksi.

6. Käytä kiinnostuksentappajaa: kerro fanittavasi Teletappeja tai keräileväsi kuminauhoja. Kun kerrot itsestäsi naurettavia tai outoja faktoja, jotka saavat seuralaisesi hämmentymään, varaudu siihen, että sinun täytyy pystyä pitämään pokkasi peruslukemilla.

7. Kerro rehellisesti deitillesi, että tunnet jo nyt, ettei homma välillänne toimi. Maksa laskusi ja kävele ovesta varmoin askelin– sinun ei tarvitse selitellä sen enempää. Aina tunteet eivät vain kohtaa. Voit myös ajatella, että vaikka teistä ei tulisikaan rakastavaisia, teistä voi silti tulla ystäviä. Näin treffit voivatkin antaa yllättävän lopputuloksen - toisen kuin ensin ajattelit - mutta hyvän kuitenkin.


Lue myös: Sinkkupiireistä uutta tietoa: Naisen yksi piirre pelästyttää miehiä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat