Kuva: Fotolia

Horoskooppimerkit, jotka muodostavat parhaat parit - katso

30.04.2016 13:15 - Emma Ylistalo

Lue, minkälainen suhde on tiedossa sinun horoskooppimerkillesi.

Higher Perspectives -sivusto listasi tähtimerkit, jotka sopivat täydellisesti yhteen. Lue alta, minkä horoskoopin kanssa sinulla synkkaa parhaiten ja millainen suhde on tiedossa.

Oinas & Vesimies

Kumpikin näistä tähtimerkeistä yksinään tunnetaan seikkailunhalusta, joten yhdessä heille on tiedossa varmasti mielenkiintoinen suhde. He ovat kokeilunhaluisia, joten mysökin aina valmiita uusille ideoille. He myös haluavat kokea mahdollisimman paljon yhdessä, joten suhde on vahva.

Härkä & Rapu

He ymmärtävät toisiaan täydellisesti. Nämä kaksi tähtimerkkiä toimivat hyvin yhteen ja heillä on todella tiivis fyysinen ja psyykkinen yhteys. Tämä ymmärrys auttaa heitä luomaan ainutlaatuisen siteen, joka ainoastaan syvenee suhteen edetessä.

Kaksoset & Vesimies

Tämä pari eroaa muista heidän täydellisen ymmärryksensä ansiosta. Vaikka he olisivat olleet yhdessä vasta hetken, heidän välinen yhteytensä saa sen vaikuttamaan siltä kuin he olisivat tunteneet vuosia. Vaikka heidän yhteinen aikansa onkin upeaa, ymmärtää kumpikin tarpeen kumppanin yksityisyydelle.

Rapu & Kalat

Heillä on todella hyvä yhteys, mikä auttaa heitä selviämään vaikeistakin tilanteista. Kumpikin merkki on todella kiinnostunut kumppanistaan, mikä auttaa heidän parisuhdettaan vahvistumaan ajan myötä. He ovat pariskunta, joiden kanssa muut rakastavat viettää aikaa.

Leijona & Jousimies

Näiden kahden tähtimerkin välille muodostuu todella intohimoinen suhde. He myös tukevat toisiaan kohti unelmia ja haaveita. Kumpikin näistä tähtimerkeistä haluaa pitää hyvää huolta ystävistään, joten pariskuntana he ovat todella pidettyjä, koska auttavat aina tarvittaessa.

Neitsyt & Härkä

Kumpikin näistä tähtimerkeistä rakastaa helppoa elämäntyyliä, joten heidän suhteensa on hyvin rento. He ovat rehellisiä ja vilpittömiä, joka tekee heistä hyvin läheisiä ihmisten kanssa ja tämä näkyy erityisesti parisuhteessa.

Vaaka & Kaksoset

Sen lisäksi, että näiden kahden tähtimerkin vartalot kommunikoivat täydellisesti keskenään, myös heidän ajatuksensa menevät samalla aaltopituudella. He ymmärtävät toisiaan hyvin ja haluavat kumpikin rauhaa suhteeseen. Heidän kumppanuudestaan ei myösään puutu ystävyyttä ja tasavertaisuutta.

Skorpioni & Rapu

Kumpikin kaipaa intensiivisyyttä ja paljon tunteita suhteessa, joten he sopivat täydellisesti yhteen. Intohimo sädehtii näistä tähtimerkeistä ja se ainoastaan kasvaa heidän ollessaan yhdessä. Kaksin he muodostavat todella intensiivisen suhteen.

Jousimies & Oinas

Näiden kahden horoskooppimerkin välinen intohimo on suurta. He ovat villejä ja innostuneita, minkä takia he ovatkin loistavaa seuraa. Kun puhutaan siitä, että vastakohdat täydentävät toisiaan, tarkoitetaan juurikin näitä kahta tähtimerkkiä.

Kauris & Härkä

Näiden kahden tähtimerkin kemia on uskomaton. Tämä pariskunta ajattelee rakkautensa kestävän ja näkevätkin olevansa yhdessä elämänsä loppuun saakka. Heillä on suuri kunnioitus toisiaan kohtaan, mikä tekee heistä todellisia sielunkumppaneita.

Vesimies & Kaksoset

Näillä kahdella on mieletön fyysinen yhteys, joka syvenee koko ajan. He tietävät melkein aina, mitä toinen on sanomassa ja ulkopuolisten onkin välillä hankala ymmärtää heitä. Molemmat tähtimerkit ovat kuitenkin itsenäisiä, mikä on ainostaan hyvä asia heidän suhteelleen.

Kalat & Skorpioni

Vaikka kumpikin näistä tähtimerkeistä haluaa pitää kiinni omasta elämästään, he haluavat myös ymmärtää toisiaan täysin. He haluavat oppia toisistaan pienimmätkin asiat ja he tuntevat suurta kunnioitusta toisiaan kohtaan.

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat