Isän kirjoitus kotivaimolleen leviää netissä: "Minähän se olen tehnyt töitä koko päivän..."

11.02.2016 17:45 - Senni Loikala

Brittimiehen Facebook-päivitys leviää kovaa vauhtia netissä.

En aina anna tälle naiselle hänen ansaitsemaansa kiitosta, kun tulen töistä kotiin ja hän on aina ”väsynyt”. Minähän se olen ollut töissä tekemässä hommia koko päivän. Mutta viime aikoina olen ajatellut, mitä tämä upea nainen tekee minun poissa ollessani. Varmasti hän vain istuu vauvan kanssa ja katsoo televisiota ja ottaa rennosti, eikö vain?

Vastaus on ei.

Hän herää siihen, että vauva on levoton nälän vuoksi, ja äidillä itselläänkin on nälkä. Äiti ei syö, mutta vauva syö. Sen jälkeen äiti leikkii vauvan kanssa, vaihtaa haisevan vaipan, sitten taas leikkii, ja vauva nukahtaa…

Olisi loistava hetki ottaa päiväunet. Sen sijaan äiti kuitenkin käy pesulla, siivoaa vauvan lelut pois ja tiskaa eilen likaantuneet astiat.

Vauva herää nälkäisenä, eikä äiti ole ehtinyt syödä aamiaista. Vieläkään hän ei syö, vaan valmistaa vauvalle lounaan. Sen jälkeen vauva tahtoo hänen huomionsa ja he leikkivät – eikä äiti ole vieläkään syönyt. Nyt vauvan leluja on jälleen kaikkialla, vaikka äsken hän siivosi ne pois.

Minä tulen töistä kotiin ja ärsyynnyn siitä, että minun täytyy siivota ja sanon äidille, ettei hän ole tehnyt mitään päivän aikana - vaikka hän on tehnyt koko päivän töitä sen eteen, että vauva pysyy terveenä ja onnellisena.

Kunnioita lapsesi äitiä. Hän on erityinen ihminen, joka on luopunut paljosta vauvanne vuoksi. Minä todella rakastan kahta nukkuvaa kultaani, ja he molemmat ansaitsevat levätä.

Jos päivitys ei näy selaimellasi, pääset katsomaan sen tästä.

Kilpailut

Uusimmat