Kuva: Senja Rapila

Jon, 29: ”Parisuhteessa tärkeintä on luottamus”

25.01.2016 09:15 - Pauliina Jokinen

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen.

”En muista, milloin tunsin ensimmäistä kertaa olevani rakastunut. Se on vaikea tunne tunnistaa. Kai se on rakkautta, jos viihtyy toisen kanssa. Vaimoni kanssa olemme viettäneet paljon aikaa ja henganneet yhdessä – rakkautta on se, että meillä on helppoa ja hauskaa. Minun ei ole tarvinnut stressata tästä parisuhteesta.

"Parisuhteessa ja rakkaudessa tärkeintä on luottamus ja se, että saa olla oma itsensä. Ja se, että saa viettää aikaa puolisonsa kanssa. Itse osoitan rakkautta pussailemalla ja halailemalla."

"Olen miettinyt, mitä rakkaus on. Olen tullut tulokseen, että on monenlaisia tapoja rakastaa: on äidinrakkautta ja rakkautta perheenjäseniä kohtaan, rakkautta omaa puolisoa ja omia lapsia kohtaan. On olemassa monia tapoja rakastaa."

"Tällä hetkellä minulla on rakastettu olo. Tai riippuu keneltä kysytään. On paljon myös niitä ihmisiä, joiden mielestä en ole niin rakastettu ja rakastettava. Mutta uskon, että kaikki rakkaus on tervetullutta ja maailmassa tarvitsee jengiä tuekseen.”


Lue myös: Eveliina, 20: "Toisen karheat piirteet ovat itselle niitä kauneimpia juttuja"

Kilpailut

Uusimmat