Kuva: Fotolia

Joulukuvaston pitkäsäärinen brunetti aiheutti närää - 160-senttisen äidin palaute leviää netissä

26.11.2015 19:15 - Senni Loikala

Netissä leviää erään perheenäidin reaktio vaateketjun katalogissa näkemäänsä kuvaan. Siinä malli on juuri nostanut joulukoristeita sisältävän laatikon kaapista.

Missä on kaikki se pöly, jonka piti tulla komerosta hänen mukanaan? Miksi hän on alusvaatteisillaan? Ja kertokaahan minulle, miten ihmeessä hänellä oli aikaa pistää sääriinsä tekorusketusta ja vieläpä vahata ne?

Jos tarvitsette realistisemman näkemyksen keskivertoasiakkaastanne, täällä olisi 43-vuotias työssäkäyvä äiti, joka on 160 senttiä pitkä, ja jolla on tummat silmänaluset ja joka käyttää legginssejä ja isoa villaneuletta ja, jonka kädet ovat täynnä kaikenlaisia askareita, kuten lounaan laittoa hänen muksuilleen tai heidän hoitamistaan kipeänä yms. Siinä tapauksessa olen etsimänne nainen.

Näin kirjoitti perheenäiti Ania Usewicz O'Riordan‎ erään vaatekauppaketjun Facebook-sivulle sen jälkeen, kun hän oli nauranut ystäviensä kanssa tuoreen vaatekatalogin mainoskuvalle. Siinä nähdään upean vartalon omaava brunetti, jonka säärien pituus saa hieraisemaan silmiä.

Monet ovat olleet O'Riordan kanssa samaa mieltä siitä, että vaateketjun kataloginainen ei edusta kovin samastuttavaa joulunviettäjää. Siitä kertovat kuvan yli 17 700 tykkääjää, ja lisäksi otosta on jaettu noin 3500 kertaa.

Uskotko sinäkin, että alla olevan mallin vaatteet näyttävät yhtä hyviltä vain aniharvan päällä?


LUE MYÖS: Inspiroidu juhlakauteen upeilla kynsiluomuksilla - poimimme ihanat ideat

Kilpailut

Uusimmat