Kuva: Fotolia

Kannattaako hänen kanssaan mennä naimisiin? Merkit, joista tiedät, että rinnallasi on aarre

18.11.2015 15:45 - Reija Saarinen

Yhteiset illat ja suloiset aamut kertovat rakkaudesta. Luottamusta löytyy myös tosipaikan tullen ja silloin tiedätkin, että kullasta on syytä pitää kiinni.

Avioliitto on suuri askel, jota ei kannata ottaa ihan heppoisin perustein. Juuri sen vuoksi kannattaa pohtia tarkkaan omia toiveitaan sekä tietenkin sitä, onko toinen juuri se ihminen, jonka kanssa avioliittoa kannattaa suunnitella. Alla muutamia hyviä merkkejä siitä, että toinen on kiinni pitämisen arvoinen.

1. Saatpa sitten ylennyksen töissä tai voitat liput konserttiin, voit olla varma siitä, että hän on onnellinen puolestasi ja mikä parasta tuntee suurta ylpeyttä siitä, että olet hänen rakkaansa.

2. Hän tekee vuoksesi uhrauksia ja sinä teet innolla samoin niitä myös hänen eteensä. Voitte siis aina luottaa siihen, että toinen seisoo rinnalla. Toki myös silloin, kun elämä ei mene niin mukavasti kuin olitte suunnitelleet.

3. Teillä on samat aatteet ja arvot. Tämä on erityisen tärkeää siksi, että jos haluatte molemmat lapsia, voitte luottaa siihen, että kasvatusmetodinne kohtaavat. Näin asioista ei tule siinä vaiheessa suuren suuria riitoja.

4. Vaikka olette olleet yhdessä jo vuosien ajan, hän edelleen kohtelee sinua kuin kukkaa kämmenellä. Hän avaa sinulle ovia ja kantaa raskaat kantamukset vuoksesi.

5. Hän ei missään vaiheessa yritä muuttaa sinua, vaan on onnellinen siitä, että olet juuri sellainen kuin olet. Hän hyväksyy virheesi ja osaa elää niiden kanssa.

6. Kun mietit avioliittoa hänen kanssaan, ei paras asia ole häät, vaan tieto siitä, että saat olla hänen kanssaan koko loppuikäsi.

7. Kun katsot elämäänne taaksepäin, ymmärrät, että olette selvinneet vaikeista paikoista. Se antaa tukevan pohjan avioliitolle ja saa luottamaan siihen, että kumpikaan ei aio luovuttaa heti ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla.

8. Hän rakastaa viettää aikaa kanssasi, niin kotona kuin iltariennoissakin. Siitä huolimatta osaatte myös antaa toisillenne omaa aikaa ja luottamus välillänne on suurta.

9. Hän on ihminen, jonka kanssa voit puhua mistä vain. Hän on aina valmis kuuntelemaan ja jakamaan neuvojaan. Hän ei myöskään kritisoi valintojasi, vaan on rinnallasi aina.

10. Voit suunnitella tulevaisuutta ilman huolta siitä, että suhteenne päättyy ennen kuin varaamanne loma on ajankohtainen.

11. Voit itkeä hänen edessään ilman, että tunnet olosi vaivaantuneeksi. Hän osaa lohduttaa ja pysyy myös hiljaa, jos huomaa sen olevan paras vaihtoehto.

12. Hän tulee hyvin toimeen perheesi ja ystäviesi kanssa, eikä millään tavalla yritä omia sinua pelkästään itselleen.

13. Hän kertoo sinulle usein miten kaunis olet, ja hän myös tarkoittaa sitä.

14. Voitte matkustella ja reissata ilman, että matkanne päättyvät aina suureen riitaan.

15. Hän suunnittelee usein teille illanviettoja, joista tietää sinun pitävän. Hänelle sinun tyytyväisyytesi on yksi elämän suurimmista asioista.


Lue myös: Onko suhde muuttunut vakavaksi? Seikat, joista tiedät

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat