Kuva: Fotolia

Miehet, huomio! Hämmentävät asiat, jotka saavat naiset kuumiksi

18.12.2015 17:45 - Reija Saarinen

Naiset innostuvat muun muassa siitä, jos miehellä on seksikäs aksentti.

Miesten eleet ja teot vaikuttavat naisiin monella tapaa. Toiset niistä saavat naisen tunteet kuumenemaan hetkessä, ja mies näyttää heti superseksikkäältä naisen silmissä. Mutta millaisia asioita ne sitten oikein ovat?

1. Kun miehellä on lihaksikkaat kädet, on se naisesta seksikästä. Se kun kertoo siitä, että mies tekee töitä kehollaan ja hallitsee esimerkiksi renkaan vaihdon ja puiden pilkkomisen.

2. Kun miehellä on vahva aksentti, saa hän melko varmasti naisen polvet veteliksi. Ainakin, jos hän osaa myös sanoa kauniita asioita.

3. Pukuun sonnustautunut mies on aina kuumaa kamaa. Ainakin, jos puku istuu hyvin eikä näytä isän kaapista lainatulta.

4. Itsevarma mies vetoaa aina. Tosin liiallinen itsevarmuus ei tee keneenkään vaikutusta. Ylimielisyyttä kannattaa siis välttää.

5. Pitkät hiukset omaava mies on superseksikäs, jos look istuu hänen tyyliinsä muutenkin.

6. Kun mies puhuu rakkaudella perheestään ja läheisistään, on se naisesta superkuumaa kuunneltavaa. Se kun kertoo miehestä todella paljon.

7. Jos mies osaa olla lasten kanssa, voittaa hän varmasti naisen sydämen. Hyvä mies ja hyvä isä, siinä vaan on jotain todella kiihottavaa.

8. Valkoinen, tiukka t-paita on kuumaa kamaa. Sen läpi näkee hyvin sen, mitä paidan alla on.

9. Kauniit silmät ja pitkät ripset ovat asia, jota naiset ihailevat. Jos siis miestä on niillä siunattu, on hän naisten unelma.

10. Kun mies tekee kotitoitä tai lukee. Nämä pienet arjen askareet saavat naiset kuumiksi, sillä ne kertovat paljon hänen persoonastaan, välittämisestä ja huolenpidon tarpeesta.


Lue myös: Kun sanoja ei tarvita: Tavat, joilla mies kertoo rakkaudestaan

Lähde: Cosmopolitan


Kilpailut

Uusimmat