Kuva: Fotolia

Mikä on ärsyttävin luonteenpiirteesi? Katso, mitä horoskooppisi paljastaa sinusta

24.11.2015 20:15 - Senni Loikala

Kukaan ei ole täydellinen. Monet saattavat tunnistaa itsestään seuraavia asioita, jotka ovat horoskoopin mukaan heidän huonoja puoliaan.

Oinas

Saatat olla ajoittain pomotteleva, vaativa ja itsekeskeinen. Oinaat ovat pahimmillaan riidanhaluisia, joiden kanssa sukset menevät helposti ristiin.

Tee näin: Sinun kannattaa ottaa rennosti ja pohtia, ovatko vaatimuksesi muille realistisia. Muista tarkastella asioita myös toisten näkökulmasta.

Härkä

Itsepäisyys on luonteesi merkittävin hankaluus. Saatat tiedostamattomasti jyrätä muita allesi. Osa häristä on myös persoja rahalle.

Tee näin: Sinun kannattaa pyrkiä olemaan joustava kaveri. Älä lankea kostamaan ihmisille, vaikka asiat eivät menisi sinun mielesi mukaan.

Kaksonen

Saatat langeta joskus kaksinaamaisuuteen, jotta muut pitäisivät sinusta. Lisäksi kiinnostuksesi tyrehtyy välillä yhtä nopeasti kuin se on leimahtanutkin. Kaksoset ovat joskus myös epäkypsiä luonteeltaan.

Tee näin: Sinun kannattaa olla muille ihmisille yhtä lojaali ja luotettava, kuin toivot itsellesi oltavan. Muista, ettet ikinä voi tuntea toista ihmistä läpikotaisin.

Rapu

Herkkyytesi kääntyy välillä itseään vastaan, jolloin arki saattaa tuntua jatkuvalta kamppailulta. Ravut ovat monesti tunteidensa vietävinä ja saattavat menettää malttinsa silmänräpäyksessä. He luulevat, että muilla olisi jotakin heitä vastaan.

Tee näin: Muista, että jos hyväksyt itse itsesi, niin muutkin hyväksyvät sinut. Tunnista herkkyytesi ja pyri suhtautumaan muutoksiin myös järjellä.

Leijona

Sorrut välillä turhamaisuuteen, jolloin oikeasti tärkeät asiat jäävät huomaamatta. Sen vuoksi saatat huomaamattasi olla jopa itsekeskeinen. Haet myös jatkuvasti huomion keskipisteeksi.

Tee näin: Keskity nauttimaan elämästä kaikilla aisteillasi. Kiinnitä huomiota pieniin, kultaisiin asioihin, kuten saamaasi aitoon hymyyn, kahvilassa leijailevaan pullan tuoksuun tai läheisesi nauraviin silmiin.

Neitsyt

Saatat olla välillä jopa tiukkapipo. Olet perfektionisti, etkä säästele sanojasi päästäksesi virheettömään lopputulokseen. Tavoitteellisuutesi aiheuttaa joskus myös kitkaa sinun ja muiden välille.

Tee näin: Pyri olemaan armollinen itsellesi ja muille. Miksi kaiken täytyisi aina olla virheetöntä?

Vaaka

Olet mestari jahkailemaan. Tarvitset aina miettimisaikaa, etkä saa päätöksiä tehtyä silloinkaan. Pelkäät epäonnistumista niin paljon, että saatat estää itseäsi pääsemästä elämässä eteenpäin.

Tee näin: Ole rohkea. Kun sydämesi kertoo sinulle jotakin, kuuntele sitä ja toimi kerrankin sen mukaan. Huomaat, että onnellisuutesi lisääntyy.

Skorpioni

Olet horoskooppimerkeistä kaikista vaativin. Korkeat odotukset kohdistuvat myös muihin ihmisiin, joita sorrut joskus kontrolloimaan kuin diktaattori konsanaan. Inhoat muutoksia, ja sinun on vaikea antaa anteeksi.

Tee näin: Luota ihmisiin. Huomaa heidän tekemänsä saavutukset, ja anna hyvää palautetta. Motivaatio sinulla on kohdillaan, joten nyt sinun kannattaa opetella suhtautumaan asioihin huolettomammin.

Jousimies

Olet suorasukainen luonne, joka ilmaisee itseään usein kärkkäästi. Sen seurauksena joudut välillä ikävyyksiin, ja tunnet olevasi jopa ulkopuolinen.

Tee näin: Muista kuunnella muita. Pyri keskustelemaan asioista rakentavasti ja löytämään yhdessä ongelmiin ratkaisu.

Kauris

Mielesi täyttyy helposti huolista, ja huomaat murehtivasi milloin mitäkin. Tunnet olosi raskaaksi ja pelkäät, mitä pahaa voisi tapahtua. Saatat joskus langeta myös ahdasmielisyyteen.

Tee näin: Järjestä aikaa itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi. Pyri löytämään keinoja, joilla nollaat mielesi huolista. Tärkeää on, että opit suhtautumaan asioihin myös huolettomasti.

Vesimies

Sinulla on suuri kynnys avautua tunteistasi muille. Patoat asioita sisällesi, eikä kenelläkään välttämättä ole tietoa ajoittaisesta pahasta olostasi.

Tee näin: Opettele ennakoimaan tunteitasi ja ajatuksiasi, ja pyri estämään ikäviä tuntemuksia kärjistymästä. Pidä muita ystävinäsi, joille voit kertoa myös vaikeista asioista.

Kalat

Saatat huomaamattasi luistaa vastuusta, koska aistit herkästi elämän monet eri kerrostumat. Tällöin herkkyytesi ja rikas mielikuvituksesi kääntyvät itseään vastaan.

Tee näin: Opettele pitämään yksinkertaiset asiat simppeleinä. Hoida arkiset rutiinit huolella ja nauti siitä, että aivot saa välillä heittää narikkaan.


LUE MYÖS: Oletko intohimoinen, kiltti vai mustasukkainen kumppani? Rakkaushoroskooppi kertoo sen sinulle

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat