Mikä on nänniorgasmi? Näin annat sen naiselle

19.09.2012 20:00 - Heli Thoren

Myös rinnat voivat saatella naisen elämänsä oragsmiin. Ota nämä kahdeksan askelta ja voit antaa naisellesi nänniorgasmin.

Naisten nännien ja rintojen huomioiminen kannattaa siinä missä muunkinlainen orgasmin tavoittelu. Nännien hyväily ja imeminen vapauttavat oksitosiinia. Samalla nainen saa rintojen hyväilystä niin suurta mielihyvää, että se voi johtaa jopa orgasmiin asti.

Muutamalla vinkillä voit hioa rintojen imemis- sekä hyväilytaktiikkaasi niin, että nänniorgasmi on mahdollinen. Näin se käy:

1. Pidä huoli, että naisen rinnat ovat valmiina hyväilyyn ja imemiseen. Aloita suuteleminen ensin muualta kuin rinnoista. Anna kielisuudelmia, suutele hellästi niskaa ja korvia. Kuiskaa naisen korvaan kuinka kaunis hän on.

Siirry sitten hitaasti alaspäin kaulalle. Suutele ja nuole kaulaa hellästi. Siirry sitten kohti rintoja. Mitä herkemmässä ja hellitymmässä tilassa nainen on, sitä paremmin myös rinnat pystyvät tuntemaan mielihyvää.

2. Rinnat ja etenkin nännit ovat hyvin herkkää aluetta. Aloita niiden hyväily aluksi erittäin hellästi. Hiero ja pyörittele rintoja hellästi. Älä vielä koske nänneihin. Pyöritä sormeasi nännipihalla.

3. Aloita rintojen suutelu. Suutele ensin koko rintaa. Pyöritä sitten kieltäsi hiljalleen kohti nännipihaa ja nänniä. Ole hellä. Pyöritä kieltäsi nännipihalla, mutta älä nuole vielä itse nänniä.

4. Kun olet suudellut rintoja niin, että ne ovat sopivan liukkaat ja kosteat, tee kämmenestäsi kuppi ja sulje rinta sen sisään. Jätä nänni peukalon ja etusormen väliin. Purista sormia yhteen ja vedä nänniä kevyesti ylöspäin. Pyörittele sitten kieltäsi sormien välissä olevan nännin ympärillä.

6. Kun olet nuollut sormien välissä olevaa nänniä huolellisesti, ota se huuliesi väliin. Ime nänniä niin, että viet päätäsi ylös alas. Muista huomioida molempia rintoja ja nännejä.

7. Kieli nousee tässä kohtaa avainasemaan. Keskity käyttämään sitä taidokkaasti sen jälkeen, kun olet ensin hieronut ja hyväillyt rintoja noin kymmenen minuuttia. Pyörittele kieltäsi nännipihalla ja nännin päällä. Nuole nännejä hellästi, ime niitä - nyt voit jo olla imemisen suhteen ronskimpikin. Kun jatkat nuolemista ja imemistä noin viiden minuutin ajan, naisesi alkaa varmasti jo lähennellä orgasmin portteja.

8. Muista, että kun nainen on laukeamassa, älä missään nimessä lopeta nännien nuolemista ja imemistä. Jatka puuhiasi niin kauan, että nainen on saanut orgasmin.

Lähde: Secretsexblog.com

Kilpailut

Uusimmat