Kuva: Fotolia

Millaista viiniä juot? Lue mitä se kertoo luonteestasi

04.12.2015 21:15 - Emma Ylistalo

Selvitä oletko pehmeä vai trendikäs kuin lempiviinisi.

Se, mistä rypäleestä viinimme on valmistettu saattaa kertoa myös jotain meistä itsestämme. Saatat nimittäin vaatia viiniltäsi samoja asioita kuin elämältä muutenkin. Lue alta, mitä mielirypäleesi kertoo sinusta itsestäsi.

Cabernet Sauvignon: Tämä on punaviinien kuningas, joten myös sinulla on kuninkaallisia piirteitä. Olet arvokas, mutta sinultä löytyy myös hankala puolesi. Et välitä siitä, mikä on trendikästä ja mitä ei. Tiedät mistä pidät, etkä välitä toisten mielipiteistä. Saatat olla toisinaan itsepäinen, mutta ihmiset luottavat sinuun ja neuvoihisi.

Merlot: Merlota juovat ihmiset ovat pehmeämpiä Caberneen juojiin verrattuna. Sitä nauttivat eivät ole yhtä uhkarohkeita ja välttävät mielellään konflikteja. Olet tyytyväinen ilman suurta huomiota, mutta olet sinut itsesi kanssa.

Chardonnay: Tämä puolestaan on valkoviinien Cabernet. Olet perinteinen, etkä turhan koreileva. Aivan kuin Chardonnay sopii yhteen monen ruuan kanssa, myös sinä tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet hienostunut ja toisinaan aika konservatiininen.

Shiraz/Malbec: Aivan kuin nämä viime vuosien trendiviinit, myös niiden juojat ovat selvillä tämän hetken kuumimmista virtauksista. Haluat olla nykyaikainen ja pysyä perässä tämän hetken trendeissä.

Riesling: Rieslingit ovat makeampia, joten jos tämä on valintasi, löytyy varmasi myös sinulta makea puoli. Olet luonteeltasi pehmeä ja hienovarainen, mutta hieman varautunut.

Pinot Noir: Jos viinivalintasi on Pinot Noir arvostat muiden mielipiteitä, vaikkakin saatat olla hieman itsepäinen. Nämä rypäleet ovat vaikeita tuottaa, joten saatat myös itse olla jossain asioissa hankala.


Lue myös: Mitä lempipizzasi kertoo seksielämästäsi?

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat