Kuva: Fotolia

Miltä vartalo näyttää tunteja synnytyksen jälkeen? Äidin rohkeasta kuvasta nettihitti, katso

21.01.2016 09:15 - Reija Saarinen

Rohkean äidin julkaisema kuva näyttää hyvin todellisuuden, jota useimmiten peitellään.

Synnytys on kova urakkaa, niin äidille kuin pienokaisellekin. Siinä koetaan kipua ja tunteetkin ovat pinnassa.

Synnytyksen jälkeen olo on varmasti väsynyt mutta onnellinen. Rinnalle on tullut vihdoin se odotettu uusi ihminen, joka muuttaa paljon. Nykyään sosiaalinen media täyttyy usein pienokaisen kuvista, jotka on napattu heti synnytyksen jälkeen. Sen sijaan harvoin kuvaan päätyy suorasanainen äiti.

Sakura Bloom on kuitenkin nainen, joka rohkeasti näytti sen, miltä näyttää muutama tuntia sitten synnyttänyt nainen. Rohkeassa kuvassa nähdään kaikki oleellinen, mitään ei ole siloteltu. Siksi ei liene ihme, että otoksesta on tullut todellinen nettihitti.

Suomensimme kuvatekstin vapaasti alle:

"Tältä synnyttäneen naisen keho näyttää 24 tuntia synnytyksen jälkeen. Vauva rintarepussa, iho vasten ihoa. Yllä aikuisten vaipat ja ruusuinen hehku. Kehoni on väsynyt, tuntuu kuin olisin juossut maratonin. Sydämeni sen sijaan on täysin avoin. Synnytys avaa meidät kuin maanjäristys ja olen edelleen hyvin hauras tuon kokemuksen jälkeen. Tunnen oloni raa´aksi, tunteelliseksi ja erilaiseksi. Tuntuu kuin olisin aalto, jonka tunteet heittelevät laidasta laitaan. On onnea, kiitollisuutta, melankoliaa ja surua. 23 tuntia sitten sisälläni kasvoi elämä, 24 tuntia sitten sain käsilleni odotetun ihmeen. Tyhjyys kohdussani tuo mukanaan raskaan paluun todellisuuteen. Silti, kun tuo pieni ihme hamuilee rintaani, tunnen olevani jälleen kokonainen. Totuttelen edelleen suureen muutokseen, jonka koko perheeni on käynyt läpi. Tämä hetki on ainutlaatuinen. "

Lue myös: ''Vagina on tuhoutunut!'' Lue tuoreiden isien älyttömimmät synnytyssalikommentit

Kilpailut

Uusimmat