Kuva: Fotolia

Mitä emojien käyttösi kertoo seksivietistäsi?

31.12.2015 14:45 - Emma Ylistalo

Tuoreessa kyselyssä selvitettiin myös, mitä emoji-merkkejä käytetään useimmiten flirttailevissa viesteissä.

Suukon lähettävä hymiö tai härkin mallinen vihannes - monilla emoji-merkeillä on jo flirttaileva maine. Match-sivuston tekemän tutkimuksen mukaan emojien käyttösi voi myös vaikuttaa kiinnostukseesi seksiin.

Sivusto kysyi 5000 sinkulta kuinka usein he käyttävät viesteissään emoji-merkkejä ja kuinka usein ajattelivat seksiä. Vastaukset näihin kahteen kysymykseen osoittivat yllättävän suurta yhteyttä. 36-40 prosenttia vastanneista, joilla oli likaisia ajatuksia päivän aikana, käyttivät paljon emoji-merkkejä viesteissänsä. Vastaavasti ainoastaan 1-5 prosenttia niistä, jotka ajattelivat seksiä ainoastaan muutamasti vuodessa, käyttivät yhtä paljon emoji-merkkejä viesteissään.

Flirttailu onnistuu myös emoji-merkeillä

Kyselyllä selvitettiin myös yleisimmät emoji-naamat flirttailuun. Eniten käytetään silmää vinkkaavaa hymiötä. Jopa 53 prosenttia sekä miehistä, että naisista sanoi käyttävänsä sitä flirttailumielessä. Seuraavaksi eniten käytettiin hymynaamaa ja tämän jälkeen pusua lähettävää hymiötä. Vähiten suosittu oli apina, jota 31 prosenttia sinkuista ei ollut koskaan käyttänyt flirttailuun.

Seksivietin ja emojien käytön yhteydestä on saatu samanlaisia tuloksia myös aikaisemmissa tutkimussa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ainoa varma tapa saada selville kumppanin taka-ajatukset on kysyä suoraan, eikä yrittää tulkita toista emojien perusteella.


Lue myös: Uudet K18-emojit sopivat tuhmaan viestittelyyn - onko sinulla pokkaa käyttää näitä?

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat