Kuva: Fotolia

Oletko vielä kuullut uudesta horoskoopista? Katso oma ennenumerosi ja saat tietää ensi vuodestasi

17.12.2015 16:00 - Senni Loikala

Horoskooppien kaltainen ennenumero kertoo, mihin asioihin kannattaa panostaa ensi vuonna. Laske helposti oma numerosi ja lue, mitä omasta vuodestasi sanotaan.

Lasketaan ensin minuutissa henkilökohtainen numerosi ensi vuodelle!

Tee näin...

Kirjoita syntymäkuukautesi ylös numerona (tammikuu on numero 1, helmikuu numero 2 ja niin edelleen). Laita sen perään syntymäsi päivämäärän numero niin, että jokaisen numeron välissä on plussamerkki. Laske yhteen.

Jos ratkaisu on kaksinumeroinen, plussaa vielä nuo kaksi numeroa yhteen.

Esimerkki: Jos syntymäpäivä olisi 18. syyskuuta, menee laskutoimitus näin: (9 + 1 + 8 = 18) JA (1 + 8 = 9).

Seuraavaksi plussataan tulevan vuosiluvun kaikki luvut yhteen, jolloin kaikki saavat saman numeron, 9. Laskutoimitus tähän on siis (2 + 0 + 1 + 6 = 9), mutta sinun ei tarvitse laskea, koska lukusi on 9.

Ja näin saat lopullisen numerosi...

Plussaa yhteen edellisestä vaiheestasi saamasi kaksi lukua. Jos ratkaisu on kaksinumeroinen, pistä lukujen väliin plussamerkki ja laske yhteen. Näin olet saanut henkilökohtaisen numerosi, jolla voit lukea alta löytyvistä tuloksista oman numerosi ennusteen ensi vuodelle.

Esimerkki: Jos syntymäpäivä on 18. syyskuuta, menee laskutoimitus näin: (9 + 9 = 18) JA (1 + 8 = 9)

Tulokset

(kuva: Fotolia)

Lue alta, mitä henkilökohtainen numerosi kertoo tulevasta vuodestasi:

1

Ensi vuosi tulee olemaan uusien alkujen aikaa. Sinun kannattaa panostaa uusiin haasteisiin ja ennen kaikkea itseesi. Vaikka uudet tuulet puhaltavat, kannattaa sinun luottaa tulevaisuuteen. Sano “kyllä” uusille mahdollisuuksille.

2

Ensi vuotta leimaa henkilökohtainen kehittymisesi. Päätä, mitä asioita tahdot oppia tai missä tahdot tulla paremmaksi. Osallistu esimerkiksi kansanopiston kursseille tai aloita säännöllinen saliharrastus. Muista silti osoittaa ystävällisyyttä ja kärsivällisyyttä muita kohtaan. Sekin onnistuu helpommin, kun panostat itseesi ensin.

3

Ensi vuonna tulet tekemään töitä sen eteen, jotta toteutat itseäsi ja unelmiasi. Tähän mennessä olet keskittynyt kehittämään itseäsi ja taitojasi, joten nyt sinun on aika pistää tuulemaan. Saatat kohdata takaiskuja, mutta pidä haaveistasi luottavaisesti kiinni. Muista ottaa kaikki irti onnellisista hetkistä.

4

Ensi vuonna sinun kannattaa keskittyä siihen, että viet loppuun keskeneräiset projektisi. Tämä vaatii sinulta suuria ponnistuksia, ja saatat tuntea itsesi ajoittain väsyneeksi. Älä kuitenkaan luovuta, sillä teet töitä tulevaisuutesi eteen.

5

Ensi vuonna edessäsi on suuri tuntematon. Sinun kuitenkin kannattaa levittää siipesi ja lähteä lentämään luottavaisin mielin. Usko siihen, että sinun on mahdollista muuttaa asiat sellaisiksi kuin tahdot ja tuoda vanhan tilalle uutta. Tämä saa sinut tuntemaan itsesi vapaammaksi kuin koskaan.

6

Ensi vuotesi on täynnä vastuuta ja velvollisuuksia. Sinun kannattaa suhtautua asiaan niin, että aiot tarttua härkää sarvista kiinni. Panosta täysillä uraasi, mutta muista huoltaa myös ystävyyssuhteitasi ja pidä perheestäsi huolta. Vuosi tulee olemaan täynnä töitä, mutta tulet selviytymään kaikesta siitä.

7

Ensi vuonna sinun kannattaa tehdä töitä itsesi hyväksi. Pyri tiedostamaan asiat, jotka syövät energiaasi ilman vastiketta. Sen jälkeen etsi keinot, joilla poistat energiasyöpöt elämästäsi. Keskity tekemään elämästäsi antoisaa ja vältä oravanpyörään joutumista. Erilaiset rauhoittumisharjoitukset ja jooga voivat auttaa sinua.

8

Ensi vuonna sinun kannattaa tehdä töitä terveytesi ja hyvinvointisi eteen. Jos olet suunnitellut pistäväsi vartalosi parempaan kuntoon, niin ryhdy hommiin. Etsi juuri sinulle sopivia harrastuksia, joista nautit oikeasti. Remontoi ruokavaliosi terveellisemmäksi. Tulet voimaan paremmin niin fyysisesti kuin henkisestikin.

9

Ensi vuottasi leimaa uudelleensyntyminen. Tämä tarkoittaa, että tulet kääntämään sivua elämässäsi. Jos tunnet olevasi jumissa jossakin tilanteessa, joskus on parempi luovuttaa. Saat tilalle vapautta ja uusia kiinnostavia asioita, jotka inspiroivat sinua. Muista kuunnella sydämesi ääntä ja nauttia myös luonnosta.


LUE MYÖS: Mitä intiaanien horoskoopit kertovat luonteestasi? Katso, osuuko oman merkkisi kuvaus sinuun

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat