Kuva: Fotolia

Rakastunut mies menetti tilannetajunsa kosiessaan - ohikulkijat raivostuivat

17.12.2015 14:45 - Senni Loikala

Kosintapaikka kannattaa valita niin, ettei se tuota muille harmia tai ole vaarallinen. Umpirakastunut mies unohti tämän.

Yhdysvalloissa asuvan Vidal Valladarsin, 24, kosinnasta on tullut nettihitti. Valitettavasti syy ei ole se, että teko olisi hurmannut ihmiset romanttisuudellaan. Jotkut ovat kritisoineet kosintaa vedoten siihen, että tilanne oli jopa vaarallinen.

Valladars kertoi tyttöystävälleen, että he olisivat menossa juhliin. He hyppäsivät ystäviensä kanssa auton kyytiin, mutta pysähtyivät yhden Houstonin vilkkaimman moottoritien varteen. Valladars ja hänen ystävänsä pysäyttivät liikenteen, minkä jälkeen rakastunut mies avasi sormusrasian. Naisen vastaus oli ”kyllä”.

Vankeutta tai sakkoja

Poliisi otti pian yhteyttä Valladarsiin. Hän tulee saamaan korkeintaan puolen vuoden vankeustuomion tai noin 1850 euron sakkorangaistuksen. Tiedossa ei ole, syytetäänkö myös miehen ystäviä ja nykyistä kihlattua liikenteen estämisestä moottoritiellä.

Aivan sattumanvaraisesti Valladars ei silti kosintapaikkaansa valinnut. Paikka oli jäänyt hänen mieleensä, kun rakastavaiset huristelivat sitä pitkin Valladarsin moottoripyörällä toisilla treffeillään.

Alla on kuva rangaistukseen johtaneesta kosinnasta. Otoksesta ei näe, että paikalla todella oli liikennettä ja autojen tööttäyksiä myös kuultiin. Monet autoilijat tuohtuivat siitä, että heillä oli kiire ja satunnaiset ihmiset olivat esteenä tiellä. Pääset katsomaan videon tilanteesta täältä.




LUE MYÖS: Stringit vai puuvillapöksyt? Katso, mitä alushoususi kertovat sinusta

Lähde: Chron

Kilpailut

Uusimmat