Seksikäs mieslääkäri etsii treffiseuraa New Yorkiin - maksaa lennot ja hotellin

19.01.2016 17:45 - Senni Loikala

Mihail Varshavski viettää treffiviikonlopun yhden henkilön kanssa, joka tekee lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Voittaja saa lennot New Yorkiin, hotelliyöt ja illallisen huippuravintolassa komeassa seurassa.

People-lehti nimesi Mihail Varshavskin, 26, “seksikkäimmäksi elossa olevaksi lääkäriksi” viime vuonna. Miehen komean ulkonäön on takuulla huomannut myös jokunen hänen Instagram-seuraajistaan, joita hänellä on noin 1,2 miljoonaa.

Nyt Varshavski on käynnistänyt kampanjan yhteistyössä Coffee Meets Bagel -deittailuapplikaation kanssa. Tavoitteena on kerätä varoja Varshavskin hyväntekeväisyysjärjestölle, joka tahtoo auttaa opiskelijoita toteuttamaan unelmiaan.

Treffiviikonloppu New Yorkissa

Porkkanana lahjoituksille on osallistujien keskuudessa arvottava palkinto, joka on deittiviikonloppu sinkkuna elävän Varshavskin kanssa.

Jos olet kiinnostunut lentämään New Yorkiin, majoittumaan neljän tähden hotellissa, ja päivällistämään Michelin tähden hotellissa kanssani (ilmaiseksi!”, sinun tulee vain mennä biografiaani ja tehdä lahjoitus voittaaksesi”, lääkäri kertoo Instagram-kuvansa yhteydessä.

Lahjoituksia voi jättää 27. tammikuuta asti. Jos tahdot viettää viikonlopun komean lääkärin kanssa – saattaa tässä olla mahdollisuutesi.

Katso alta kuvia Varshavskista.




Uutisoimme aiemmin, milloin seksistä nautitaan eniten parisuhteessa. Pääset lukemaan tutkimuksesta tästä.

Kilpailut

Uusimmat