Kuva: Fotolia

Suomalaismiehet kertovat: "En halunnut nähdä häntä uudestaan, koska..."

04.03.2016 23:45 - Senja Rapila

Välillä hyvin alkanut juttu päättyy niin, ettei toinen osapuoli oikein tiedä mikä meni pieleen.

Vaikka treffit menisivät todella hyvin sinun mielestäsi, voi toisen osapuolen mielestä tilanne olla täysin toisenlainen. Kysyimmekin nyt suomalaismiehiltä sitä, mitkä asiat karkoittavat heidät potentiaalisen kumppaniehdokkaan luota pois.

"Treffikumppanin henkinen epävakaus, joka paistaa läpi, on suora karkoite. Se kuuluu ulospäin muun muassa naisen jutuista, kokemuksista ja huumorintajusta. Jos nainen vaikuttaa suoriltakäsin enemmän taakalta kuin hauskalta seuralta, ei toisia treffejä ole tiedossa lähimaillakaan."

"Eräs tyttö kertoi minulle ensimmäisillä treffeillä kahvilassa siitä, kuinka hänellä on virtsatientulehdus, joka ei tunnu paranevan koskaan. Toinen tyttö kertoi diagnosoideensa itselleen masennuksen ja käytti kertomansa perusteella siskonsa masennuslääkkeitä. Eiköhän liika ole jo liikaa?"

"Jos ulkonäkö on täysin jotain muuta mitä nainen on antanut olettaa, ei kiinnostus riitä seuraaviin treffeihin. Silloin treffeiltä hankkiudutaan mahdollisimman nopeasti pois."

"Jos kemiat ei selvästi natsaa, eli huumorintaju, elämänkatsomus, harrastukset ja ihan yleisesti ajatusmaailma, on peli menetetty. En halua itselleni naista, jolla on aivan erilainen ajatusmaailma kuin minulla."

"Eräs deitti toi lapsensa mukaan ensimmäisille treffeille. Hän myös kertoi, että hänen unelmatreffinsä olisivat Hoplopissa. Se riitti."

"Yhden kerran menin treffeille sellaisen naisen kanssa, joka oli todella tyrkky. Hänellä oli päällään todella paljastavat vaatteet ja hän puhui todella likaisia jatkuvasti, kuulostaen välillä mieheltä. En syttynyt."

"Pahinta on, jos nainen ei osaa keskustella. Kun häneltä kysyy kysymyksiä ja vastaukset ovat malliin: kyllä, ei, en tiedä, en tiedä mitä haluan elämältäni. Miten keskustelua pystyy jatkamaan sellaisen ihmisen kanssa, joka ei osaa kysyä vastakysymyksiä tai muodostaa edes kokonaisia lauseita?"

"Kävin kerran treffeillä jotka päättyivät siihen, että tyttö esitteli minut ystävälleen poikaystävänään. Ei tullut toisia treffejä."

"Eräs tapaamani nuori nainen kertoi treffien päätteeksi olevansa parisuhteessa, mutta toivoi löytävänsä paremman miehen deittailemalla muita oman miehensä selän takana. Melkoinen pohja uudelle parisuhteelle."'

"Juttelimme erään naisen kanssa monta viikkoa, kunnes sovimme kahveista hänen luonaan. Siellä minua odotti 4-vuotias tyttö, jonka olemassaolosta tämä äiti unohti kertoa. Periaatteesta emme nähneet enää uudestaan, vaikka tyttö suloinen olikin."

"Liika helppous tai vaihtoehtoisesti myös liika innokkuus ovat todellisia turn-offeja."

"Jos naisen ajatusmaailma on todella pinnallinen ja hän valittaa jostain rakennekynsistä kokoajan, niin en kyllä koe naista aikani arvoiseksi. Ainakin, jos nainen on ollut hiemankaan ylimielinen ja halunnut pitää huomion jatkuvasti itsessään, eikä osaa kuunnella. Hän saattaa jatkaa keskustelua ehkä vaihtamalla puheenaihetta, mutta kääntää huomion lopulta takaisin itseensä."

Lue myös: Valheet, joihin yllättävän moni sortuu elämänsä aikana - kuulostaako tutulta?

Lue myös: Kevät todella pistää hormonit hyrräämään - suomalaispsykologi selittää, miten

Kilpailut

Uusimmat