Kuva: Fotolia

Tinder testaa uutta ominaisuutta: Ehdota kaverillesi kumppaneita

06.03.2016 12:15 - Emma Ylistalo

Omissa asetuksissa pystyt määrittelemään, voiko sinun profiiliasi linkata muille.

Tulevaisuudessa sinä saatat pystyä auttamaan kaveriasi löytämään kumppanin Tinderistä. Tinder kertoi nimittäin nettisivuillaan, että he testaavat parhaillaan ominaisuutta, jossa vastaantulevia kumppaniehdokkaita voi ehdottaa myös ystävilleen.

Tinderiä selaillessaan osa käyttäjistä näkee tällä hetkellä kuvan alla pienen nuolimerkin, josta kyseisen profiilin pystyy jakamaan. Painamalla "share" eli "jaa"-ikonia käyttäjä saa mahdollisuuden lähettää väliaikaisen linkin kyseiseen profiiliin viestillä ystävälleen ja näin antaa ystävälleen mahdollisuuden käydä tykkäämässä kyseisestä profiilista. Linkki vanhenee viiden klikkauksen tai 72 tunnin päästä -riippuen kumpi näistä tulee vastaan ensin. 

Jos menet sinulle suositeltuun profiiliin ja pyyhkäiset siellä, sinun profiilisi saattaa ilmestyä heidän suosituksiinsa -ja jos molemmat pyyhkäisette oikealle, olette match!

Tämä uusi ominaisuus on nyt kuitenkin vasta testivaiheessa ja saattaa vaihdella sijainnin mukaan. Jos et kuitenkaan halua, että omaa profiiliasi pystytään jakamaan muille, älä lisää itsellesi nettiprofiilia, jota Tinder tarjoaa. Löytämistoiminnon asetuksista pystyt määrittelemään onko sinulla nettiprofiilia, jonka avulla profiilisi pystytään jakamaan muille.


Lähde: Tinder

Lue myös: Mitkä ammatit herättävät eniten kiinnostusta Tinderissä? Asia selvitettiin

Kilpailut

Uusimmat