Kuva: Fotolia

Uusi tutkimus: "Lähes jokainen nainen on vähintäänkin biseksuaali"

05.11.2015 15:31 - Rea Tallgren

Essexin yliopiston tutkimuksen mukaan sellaisetkin naiset, jotka määrittelevät itsensä heteroksi, eivät sitä todennäköisesti täysin ole. 

Telegraph uutisoi Essexin yliopiston psykologianlaitoksen tekemästä tutkimuksesta, jonka mukaan "jokainen nainen on vähintääkin biseksuaali tai jopa lesbo." 

Tutkijat näyttivät reilulle kolmellesadalle tutkitulle naiselle eroottisia pätkiä, joissa esiintyi joko miehiä tai naisia. Sitten heidän kiihottumistaan ja elintoimintajaan mitattiin esimerkiksi pupillien liikkeitä tarkastelemalla.

Tutkijoiden mukaan homoseksuaalit naiset kiihottuvat videoilla nähdyistä naisten vartaloista enemmän kuin itsensä heteroksi mieltävät naiset. Silti heteronaisetkin kiihottuivat toisten naisten vartaloista. Tämän paljastivat heidän ruumiintoimintonsa ja näin oli siis huolimatta siitä, että he itse määrittelivät itsensä täysin heteroiksi. 

- Vaikka moni nainen määritteleekin itsensä heteroksi, osoittaa meidän tutkimuksemme, että mitä tulee seksuaaliseen kiihottumiseen, ovat lähes kaikki naiset vähintäänkin biseksuaaleja, summaa tutkimusta johtanut tohtori Gerulf Rieger.

Lue myös: Montako seksikumppania ihannenaisella saa olla? Miehet vastaavat

Lähde: Telegraph




Kilpailut

Uusimmat