Kuva: Fotolia

Vedätkö magneetin lailla kurjia miehiä puoleesi? 7 asiaa paljastavat sen

29.11.2015 21:15 - Senja Rapila

Oletko joskus miettinyt sitä, kuinka onnistut saamaan haaviisi pelkästään tökeröjä miehiä, jotka kohtelevat sinua huonosti?

Parisuhteet eivät ole mieleisiä, jos miehesi ovat aina suunnattoman epäkohteliaita ja törppöjä. Nämä ei-toivotut miestyypit yleensä tulevat ryhmissä, ja itse tiedostamattasi saatat houkutella heitä luoksesi kerta toisensa jälkeen. 

Joten miksi sitten vedät magneetin lailla tämäntyyppisiä miehiä luoksesi? Kaikki saa alkunsa siitä, että olet heille liian kiltti ja suvaitsevainen.

1. Et osaa sanoa "ei", ja miehet tietävät sen

Naiset haluavat usein miellyttää kaikkia, mutta jos mies ei halua miellyttää sinua yhtä paljon kuin sinä häntä, on aika sanoa hänelle tiukka "ei". Seuraavan kerran, kun hän soittaa sinulle yöllä, ja pyytää sinua luokseen, sano vain tylysti ei.

Kun olet liian mukava ihmisille tai sinua käytetään vain yksinkertaisesti hyväksi, on suuri ero. Sinun ei tarvitse sietää mänttejä, huonosti käyttäytyviä miehiä.

2. Miehet käyttävät pelkästään sosiaalista mediaa yhteydenpitoon - ja sinä hyväksyt asian

Kun mies käyttää Snapchatia, Facebookia tai Twitteriä yhteydenpitoon (ja sinä vastaat hänelle), annat hänen uskoa, että on täysin hyväksyttävää ottaa sinuun yhteyttä näin epäsuoralla tavalla. Jopa tekstiviesti on parempi, huomattavasti henkilökohtaisempi tapa pitää yhteyttä.

3. Olet haavoittuvainen, ja miehet tietävät sen

Jotkut naiset ovat hyviä ajattelemaan kuin miehet: nämä naiset tietävät tasan tarkkaan, kuinka pelata miesten pelejä.

Joskus kuitenkin naiset ovat todella haavoittuvaisia ja helppoja kohteita, ja miehet näkevätkin nämä naiset jo kaukaa. Kun miehet tajuavat heidän haavoittuvaisuutensa, he käyttävät tätä hyväkseen käyttäytyessään kuin mitkäkin aasit. Miehet kun tietävät, että heikot ja haavoittuvaiset naiset tulevat aina takaisin heidän luokseen pienen kaunopuheen jälkeen.

4. Mies on hyvä puhumaan, ja sinä uskot kaiken kuulemasi

Haluamme uskoa kaiken hyvän mitä kuulemme, mutta jos mies kailottaa jatkuvasti omaa paremmuuttaan ja sitä, kuinka hyvä ihminen hän oikeasti on, tämän tulisi väläyttää sinulle punaista.

Kun mies näkee sinun uskovan jokaisen syöttämänsä sanan, hän jatkaa omaa törkeilyään sinua kohtaan. Näin mies tietää, että hän voi käyttäytyä sinua kohtaan kuinka itse näkee parhaaksi, ja puhuu itsensä lopuksi pois kaikesta.

5. Luulet voivasi muuttaa miestä, ja hän ei edes yritä muuttaa itseään

Naisilla on yleisesti luonnollinen taipumus yrittää muuttaa ihmisiä ja erilaisia tilanteita. Vaikka naiset saavatkin yleensä aikaan paljon asioita, voi ihmisten muuttaminen olla huomattavan vaikeaa - ellei täysin mahdotonta.

Fantasia siitä, että voisimme muuttaa törpön miehen mukavaksi, kohteliaaksi koti-isäksi, vetää meitä pahojen poikien puoleen, vaikka sen pitäisi oikeasti työntää meitä kauemmaksi heistä. Emme saa muutettua ihmisiä, vaan heidän pitää itse haluta muuttua.

6. Mies haluaa käydä keskusteluja kasvotusten vain silloin, kun hän on humalassa - ja sinä olet sujut asian kanssa

Ei-toivotut miestyypit käyttävät jatkuvasti fraasia "olin humalassa, kun sanoin sen" selityksenä kaikelle huonolle käytökselleen. 

Vaikka sanat tulisivatkin humalaisen suusta, ovat ne todenperäisiä. Jos mies heitti sinulle törkeän, loukkaavan kommentin muutaman kaljan jälkeen, hän sisimmässään tarkoitti sitä, vaikka yrittäisikin korjailla sanomaansa humalan verukkeella.

7. Et rakasta itseäsi tarpeeksi, jotta voisit rikkoa tämän "huonojen" miesten kierteen

Itsensä rakastaminen on ainoa tapa rikkoa tämä magneettinen voima, joka johtaa kaikki ei-toivotut miestyypit luoksesi. Kun opettelet rakastamaan itseäsi, tämä voima menettää hehkunsa, ja kaikki palaset loksahtavat vihdoin paikoilleen.

Ei jokainen tapaamasi mies tule olemaan törppö, vaikka niitä sinun elämässäsi olisikin jo runsain mitoin. Maailmassa on myös hyviä miehiä, mutta he kiinnostuvat naisista, jotka osaavat rakastaa itseään.


Lue myös: Tutkimus selvitti neljä eri pariskuntatyyppiä: "Vain yhden suhde on kestävä" 

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat