Kuva: Fotolia

Yhdeksän asiaa, joita ei koskaan pitäisi julkaista sosiaalisessa mediassa

04.02.2016 19:15 - Pauliina Jokinen

Todennäköisesti suurin osa meistä on syyllistynyt seikkoihin.

Ruokakuvat

Salamalla otetut ruokakuvat antavat harvoin erityisen edustavaa kuvaa herkusta, jota syöt. Ruokakuvat voivat olla inspiroivia ja kauniita, mutta pikainen räpsäisy on usein vain ruma.

Sama kuva jokaisessa mediassa

Julkaisitko saman kuvan sekä Facebookissa, Snapchatissa ja Insagramissa? Seuraajasi saattavat kyllästyä seuraamaan samoja kuvia useassa paikassa. Jos kuvasi ovat niin erityisiä, kuin ajattelet, voit julkaista samasta tilanteesta eri aikaan otettuja kuvia eri medioissa.

Kaikki kuvat kolmen viinilasilliset jälkeen

Sinulla saattaa olla Paras Ilta Ikinä, mutta aamulla saatat olla toista mieltä. Livepäivitykset illan etenemisestä sosiaalisessa mediassa ovat usein vain hämmentäviä.

Selfiet

Me kaikki olemme julkaisseet selfieitä ja niille on aikansa ja paikkansa. Selfieiden määrä kannattaa kuitenkin pitää kohtuullisena ja jokaisen julkaisun kohdalla kannattaakin miettiä, onko kyseessä todella kaikkien aikojen paras kuva sinusta.

Kuntosalikuvat

Liikuntakuvat voivat olla motivoivia, mutta niissäkin on rajansa. Tarvitseeko sinun kertoa Snapchatissasi jokaisesta kuntosalikerrastasi tai julkaista Instagramissa kuva jokaisesta treeniasustasi?

Kuvakaappaukset tekstiviesteistä

Yksityisten viestien kuuluisi usein jäädäkin yksityisiksi. Poikkeuksen tekevät aidosti hauskat viestit (tulevat usein lapsilta tai omilta vanhemmilta).

Mystiset viestit

Me kaikki tiedämme kaverin, joka julkaisee Facebookissa päivityksiä, jotka jättävät enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Sen jälkeen kommentointiosiossa alkavat kysymykset: "Noh, kerro enemmän!". Ärsyttävää, eikö?

Lentokoneen siivestä otetut kuvat

Tämäkin kuulostaa harvinaiset tutulta kuvalta - kukapa voisi vastustaa halua ottaa upeaa auringonlaskukuvaa koneen ikkunasta? Tällaiset kuvat sallittakoon, mutta keskinkertaiset "matkalla lomalle" -kuvat kannattaa jättää julkaisemasta.

Jalat rannalla

Niin kutsutut hot dog -jalat ovat myös lomakuvien aatelistoa. Kuvassa kalpeat koivet on ikuistettu rannalla kuvaajan omasta perspektiivistä. Mitäpä jos jättäisit jalat pois kuvasta ja ikuistaisit vain rantamaiseman?

Lue myös: Isä kiinnitti pikkulapsen päähän videokameran - katso maailma taaperon silmin

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat