Kuva: Fotolia

Kampanja järkytti metromatkustajia: "Olet lihava ja ruma ihminen"

01.12.2015 11:45 - Eeva Rajala

Joidenkin Lontoon metron naismatkustajien nähtiin itkevän saadessaan ilkeitä kortteja.

Järjestö nimeltä Overweight Haters Ltd. eli vapaasti suomennettuna Ylipainon vihaajat on kampanjoinut Lontoon metrossa pahoittaen monen mielen. Huffington Post -lehden mukaan järjestö oli jakanut metrossa naisille kortteja, joissa luki miten järjestö inhoaa lihavia ihmisiä. Kortin teksti on kokonaisuudessaan seuraavanlainen:

"Nyt ei ole kyse rauhasistasi. On kyse ylensyönnistäsi.

Järjestömme inhoaa ja paheksuu lihavia ihmisiä. Vastustamme sitä järjetöntä ruoan määrää, jonka syötte samalla, kun puolet maailmasta näkee nälkää. Emme hyväksy, että käytätte julkisen terveydenhuollon rahoja, kun hoidetaan teidän itsekästä ahneuttanne. Emme ymmärrä, ettette ymmärrä, että syömällä vähemmän, voisitte paremmin, olisitte laihempia, onnellisempia ja löytäisitte kumppanin, joka ei ole perverssi pullukoiden rakastaja.

Vastustamme myös sitä, että kaunista possua verrataan teihin. Sinä et ole possu. Sinä olet lihava, ruma ihminen."

"Kortti on vastenmielinen ja pelkurimainen"

Matkustaja Kara Florish sai itselleen kortin ja julkaisi siitä kuvan Twitterissä. Hänestä kortin viestin on vastenmielinen ja pelkurimainen. Hänen mukaan kortin vastaanottaminen saattaa saada itsetuntonsa kanssa taistelevan ihmisen pois tolaltaan.

Metrossa myös kulkenut Sean Thomas Knox huomasi järjestön jakavan kortteja. Hän kirjoittaa Twitterissä nähneensä erään naisen lukevan korttia, purskahtavan itkuun ja poistuvan metrosta. Britannian poliisin liikenteestä vastaava osasto on pyytänyt kortin saaneita ihmisiä ottamaan yhteyttä poliisiin.


Lue myös: Lihavuussairauden omaava nainen julkaisi alusvaatekuvan: "Olkaa tekin ylpeitä vartaloistanne"

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat