Kuva: Fotolia

Onko seksin harrastaminen vedessä turvallista?

25.01.2016 15:15 - Emma Ylistalo

Seksin harrastaminen järvessä tai vaikka omassa suihussa ei välttämättä olekaan niin hyvä idea kuin miltä se saattaa aluksi vaikuttaa.

Seksin harrastaminen vedessä saattaa kuulostaa jännitävältä. Kun olette kultanne kanssa uimassa ja jo valmiiksi vähissä vaatteissa, niin yksi asia johtaa helposti toiseen. Mutta onko se oikeasti turvallista?

Itse asiassa ei. Järvi, joki ja meri sisältävät kaikki bakteereita. Seksin harrastaminen vedessä voi tuoda nämä bakteerit vaginaasi ja se taas voi aiheuttaa riskin tartunnoille, joita et varmasti halua sinne. Uima-altaan vesi taas sisältää kemikaaleja, jotka voivat ärsyttää alapäätäsi.

Näiden terveysriskien lisäksi on muitakin syitä, miksi seksi vedessä ei ole paras vaihtoehto. Jotta seksi tuntuisi hyvältä, on olennaista, että liukastus on kunnossa. Vesi taas vie pois normaalia kosteuttamme ja liukastettamme, joten lopputuloksena voi olla hyvinkin hankaavaa ja epämiellyttävän tuntuista seksiä. Jos käytätte kondomia, hankaus voi aiheuttaa repeämän siihen ja tämän jälkeen se ei tietenkään suojaa enää raskaudelta tai sukupuolitaudeilta.

Entä seksi omassa suihkussa tai kylvyssä?

Suutelusta seuraavalle asteelle siirtyminen saattaa vaikuttaa hyvältä idealta, mutta sama ongelma liukkauden kanssa tulee vastaan myös kylvyssä. Myös suihkussa vesi pesee pois luonnollisen kosteuden ja liukkauden ja seksi ilman sitä ei tunnu mukavalta. Voitte tietenkin siirtyä pois suoran vesisuihkun alta, mutta luultavasti teille tulee ainoastaan kylmä. Jos siis haluat miellyttävää seksiä, sitä kannattaa harrastaa muualla kuin vedessä.


Lue myös: Tuntuuko esileikki tylsältä? 6 keinoa piristää sitä

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat