Kuva: Fotolia

Opi rakastamaan alastonta vartaloasi - viisi asiaa, jotka jokaisen tulee muistaa

12.01.2016 13:15 - Reija Saarinen

Naisille oman alastoman vartalon katsominen on toisinaan vaikeaa. Kannattaa kuitenkin opetella rakastamaan sitä, sillä se on ainutlaatuinen.

Alaston vartalo on kaunis. Siitäkin huolimatta harva nainen katselee omaa kehoaan ihaillen tai edes tyytyväisyydellä. Tähän kannattaa kuitenkin pyrkiä, sillä jokaisen keho on kaunis ja ainutlaatuinen.

Miten omaa kehoaan voi sitten oppia rakastamaan?

1. Hän haluaa sinua juuri sellaisena kuin olet

Onko sinulla kumppani? Joku jonka kanssa jakaa arki? Jos vastasit kyllä, sisäistä tämä. Jos hän on siinä vierelläsi, hän myös haluaa olla siinä ja rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet. Kaikki ne ajatukset siitä, että sinun tulisi olla hoikempi tai timmimpi eivät merkitse mitään, sillä hän haluaa olla sinun kanssasi, siinä eivät raskausarvet paljoa paina. Yritä siis nähdä hyvää myös niissä "virheissäsi", sillä hän rakastaa niitä.

2. Olet taideteos

Naisen vartaloa on kautta aikojen käytetty taiteessa. Se on asia, jota on aina ihailtu ja kunnioitettu. Joten miksi sinä sitten peittelisit sitä? Muista siis, että olet kaunis ja ainutlaatuinen. Sinulla on vartalo, jossa on muodot. Muodot, jotka sopivat juuri tähän taideteokseen.

3. Muista ajatuksen voima

Ajatuksilla saa aikaan paljon, niin hyvää kuin pahaakin. Tee siis pieniä muutoksia omaan ajatteluusi ja ajattele kehosi kauneutta, älä etsi virheitä. Kun pidät itseäsi viehättävänä, olet heti myös muiden silmissä seksikkäämpi. Seksikkyys kun on myös mielentila, ei pelkät näyttävät alusvaatteet.

4. Muista, että olet nainen

Kannattaa muistaa, että olet jo nainen, et tyttö. Aikuinen nainen tuntee itsensä ja tietää, että kukaan ei ole täydellinen. Hän tietää, että se mitä hänellä on, on kaunista ja seksikästä. Hän on hyväksynyt raskausarpensa ja pienet rintansa, sillä hän tietää, että ne eivät ole hänen ihmisyytensä perusta.

5. Kuuntele muita

Anna muiden kertoa, mikä kehossasi on kaunista ja hyväksy se. Älä väitä vastaan, vaan ota kohteliaisuudet vastaan.

Lue myös: 30 elämänohjetta, jotka tekevät elämästäsi parempaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat