Kuva: Mikko Räsänen

Onko yksisarvishoito liian kesyä? Kokeile Dio- tai Lemmy Kilmister -terapiaa

01.02.2017 15:00 - Mikko Räsänen

Radio Cityn Ville Kinaret tarjoaa vaihtoehtohoitoja niille, jotka eivät ole kokeneet enkeliterapiaa tai yksisarvishoitoja tarpeeksi tehokkaiksi.

Erilaiset uskomushoidot ovat yleistyneet vauhdilla 2000-luvulla. Nykyään tarjolla on esimerkiksi enkelihoitoja ja yksisarvishoitoja, joissa hoitaja lupaa välittää hoidettavalle enkeleiden tai yksisarvisten energiaa. Helmikuussa Finlandia-talolla järjestetään tilaisuus, jossa tarjolla on jopa lohikäärmeiden energiaa

Radio Cityn aamujuontaja Ville Kinaret on innostunut uskomushoitojen kasvavasta kirjosta, mutta samalla hän kokee tarjonnan liian suppeaksi. 

- Yksisarvishoidoista tulee mieleen jotkut My Little Ponyt, ei aikuinen rokkimies voi sellaisiin hoitoihin mennä. Rokkarit tarvitsevat jykevämpää tavaraa, Kinaret kertoo.

Kun sopivia hoitoja ei ollut tarjolla, on Kinaret luonut sellaiset itse.

- Loin itse itselleni oman uskomushoitokoulun ja valmistuin omasta koulustani huippuarvosanoin. Nyt olen maailman ensimmäinen Ronnie James Dio ja Lemmy Kilmister -terapeutti, Kinaret kertoo ylpeänä. 

Mitä on Dio- tai Lemmy-terapia?

- Se on terapiaa, jossa minä välitän hoidettavalle Motörheadin ja Dion parantavaa positiivista energiaa.

Mutta miten tuo hoito käytännössä tapahtuu?

- Hoidettava voi kertoa minulle huolistaan ja tarpeesta, jonka takia terapiaa tarvitsee. Minä sitten kerron, mikä Dion tai Motörheadin kappale hänen kannattaa kuunnella. Hoidon vaikutukset tuntee heti, sillä Dion ja Motörheadin kuuntelemisesta tulee aina selvästi paremmalle tuulelle kuin mitä oli ennen kuuntelua, Kinaret jatkaa.

Kinaret kertoo suorittaneensa opintojensa harjoitteluosuuden salassa. Koehenkilönä hän käytti juontajapariaan Mikko Honkasta.

- Olen pitänyt puoli vuotta salaa tukkimiehen kirjanpitoa studiossa. Vedän viivan paperiin aina, kun HonkaMikko hymyilee ja olen huomannut, että Dion tai Motörheadin soidessa hän hymyilee 54% useammin kuin muulloin. 

Miten aiot levittää uusia terapiamuotoja?

- Jotenkinhan tällä pitää nyt yrittää rikastua, koska sehän on kaikkien uskomushoitojen perimmäinen tavoite. Olenkin miettinyt, että nyt tehtäisiin niin, että kaikki kiinnostuneet voivat lähettää minulle 666 euroa ja vastineeksi he saavat printterillä tekemäni diplomin siitä, että hekin ovat valtuutettuja Dio- ja Lemmy-terapeutteja ja saavat luvan kanssa soittaa noiden artistien musiikkia muille. 

Ne, ketkä eivät halua kouluttautua hoitajiksi vaan ainoastaan saada hoitoa, voivat virittäytyä Radio Cityn taajuudelle. 

- Emmeköhän me taas huomenna tarjoile kuulijoille biisin tai kahden edestä tätä terapiaa, Kinaret lupaa.

Liity Radio Cityn aamun Facebook-ryhmään täällä

(kuva: Mikko Räsänen)

Radio City ja Voice.fi kuuluvat Bauer Mediaan

Lue myös: Miten hiphop-muusikko päätyi rock-kanavan juontajaksi?

Kilpailut

Uusimmat