Suomalaismies tunki maailman tulisinta chiliä takapuoleensa!

03.04.2012 18:08 - Mikko Räsänen

Maailmalla kilpaillaan siitä, kuka pystyy syömään eniten maailman tulisimpiin chileihin kuuluvaa naga morichia. Jyväskyläläinen hurjapää meni vielä pidemmälle ja tunki kyseistä chiliä takapuoleensa.

Radio Jyväskylä haastatteli jyväskyläläismiestä, joka oli innostunut tyhmänrohkeaan temppuun ja tunkenut maailman tulisimpiin kuuluvaa naga morich -chiliä peräaukkoonsa.

Uuden vuoden juhlista alkanut tempaus käynnistyi miesporukan syömiskilpailuna, jossa kisattiin siitä, kuka uskaltaa syödä eniten supertulista chiliä.

- Mukana sattui olemaan erittäin luova yksilö, joka mietti, miltäköhän se tuntuisi, jos tuota kastiketta laittaisi p**seeseen. Siitä se koko illan episodi lähti liikkeelle.

Mies oli heittänyt ajatuksen ilmaan puoliksi vitsillä, mutta bileiden aikana keskustelu palasi uudestaan ja uudestaan siihen, voisiko maailman tulisinta chiliä todella tunkea takapuoleen ja miltä se siellä tuntuisi.

- Minä yritin sanoa, että jumaliste, ei tällaiseen voi lähteä, sillä siinähän lähtee henki. Tämä yksilö oli kuitenkin yhä sitä mieltä, että se täytyy kokeilla. Pöydän ääressä kun oltiin, lupasin, että jos kerran noin kiinnostunut olet ja olet sitoutunut testaamaan asiaa, niin minä voin laittaa sen kastikkeen sinulle sinne.

- Siitä sitten mentiin miesporukalla kylpyhuoneeseen, housut kinttuihin ja kaveri otti hyvän asennon. Minä sitten tumppasin sormet chilipönttöön ja otin sieltä elämäni isoimman annoksen sitä chiliä ja siitä rohkeasti täräytin ne kaikki kaverin hanuriin.

Kaveri nousi ylös muina miehinä ja veti housut takaisin jalkaansa.

- Ei siinä mennyt kuin 15 sekuntia, kun kaverin kasvoilla alkoi näkyä pientä muutosta. Se ilme ikään kuin viesti, että nyt on tosi kyseessä. Meistä se oli erittäin hauskaa, mutta kaveri suuntasi erittäin nopeasti wc:n puolelle ja viihtyi siellä 1,5 tuntia. Hänellä oli jääkylmä suihku, jolla hän suihkutteli nonstoppina tuonne perän puolelle.

- WC:n ulkopuolella aloimme huolestua ja miettiä, olisiko tässä jo 112-meininki, koska äänistä päätellen WC:ssä oli niin käsittämättömät tuskat päällä. Eli leikki muuttui siinä vaiheessa vakavammaksi.

Kuuntele tarina alusta loppuun Radio Jyväskylän sivuilta täältä.

Kilpailut

Uusimmat