Baseball-maskotti heitti naisen uima-altaaseen

13.06.2012 18:45 - Senni Loikala

Yhdysvaltalaisen baseball-joukkueen virallinen maskotti Phillie Phanatic tekee työkseen hauskoja piloja ihmisille. Meneekö tämä kuitenkin jo liian pitkälle?

Phillie Phanaticin pelkkä ulkomuotokin herättää hilpeyttä. Hän on suuri, karvainen, vihreä, päässä punainen lippalakki ja suusta tulee hirmuisen pitkä kieli. Mitä pahaa voisi sellainen suloinen ilmestys toiselle tehdä?

Nyt Phillietä vastaan on nostettu syyte siitä, että hän on nostanut aurinkotuolin ja sen päällä lepäävän naisen ilmaan ja viskannut koko helahoidon uima-altaaseen.

Pahasti yllätetyn naisen asianajaja luetteli hämmästyttävän pitkän listan naiselle muun muassa päähän, selkään ja käsiin tulleita vammoja. Viimeisenä naulana arkussa asianajaja vetosi "nöyryytykseen ja elämänilon menettämiseen". 

Phillien työnkuvaan kuuluu monenlaisten jäynien tekeminen. Hänet voi nähdä muun muassa:

1. halaamassa varattuja naisia heidän puolisoidensa silmien edessä

2. tyhjentämässä baseball-fanien popcorn-kulhoja

3. tanssimassa pervosti naisten edessä

4. potkimassa ihmisiä takapuolelle

5. kiillottamassa kaljujen miesten päälakia

6. tuijottamassa paljastaviin vaatteisiin pukeutuneita naisia

Suurena yllätyksenä ei siis tule, että Phillietä vastaan on nostettu syytteitä aiemminkin. Vihreä karvakaveri on joutunut vastuuseen ainakin halattuaan jotakuta liian lujasti. 

Phillien kolttosia puollustetaan sillä, että "niistähän hänelle maksetaan". Hänen työtänsä on viihdyttää lomalla olevia ihmisiä hotelleissa, puistoissa ja baseball-matseissa. Jotkut saattavat kuitenkin ajatella, että aikuisen naisen heittäminen uima-altaaseen meni liian pitkälle.

Katso alta video, jossa Phillie hajottaa kypärän baseball-ottelussa:

Lähde: Los Angeles Times

Kilpailut

Uusimmat