Surullinen tositarina: Ei tiennyt miljoonaperinnöstään - kuoli kylmyyteen sillan alla

02.01.2013 22:15 - Niina Jokiaho

Rautatiesillan lähellä Yhdysvalloissa leikkineet lapset tekivät surullisen löydön. Mäkeä laskeneet lapset löysivät rautatien ylikulkusillan alta kuolleen miehen. Vielä surullisemmaksi löydön teki tieto, että köyhissä oloissa kuollut mies oli tietämättään miljoonaperijä.

Sukulaisten mukaan sillan alta löydetty 60-vuotias mies ei ollut pitänyt heihin yhteyttä vuosikausiin. Niinpä hänelle ei päästy kertomaan, että tosiasiassa mies oli upporikas ja hänellä olisi ollut varaa ostaa vaikka kokonainen kerrostalo.

Kylmyyteen kuollut mies, Timothy Henry Gray, oli sukua vuonna 2011 kuolleelle miljonäärille, Huguette Clarkille. Huguette, joka myöskin oli etääntynyt sukulaisistaan, kuoli 104-vuotiaana ja jätti testamentissaan koko sukunsa perinnöttömäksi. Naisella oli suvun kaivostoimiinasta kertynyt yli 300 miljoonan dollarin eli yli 200 miljoonan euron omaisuus.

Suvun edustajat riitauttivat testamentin, kuollutta miestä edusti oikeudenkäynnissä asianajaja. Suku voitti oikeudenkäynnin mutta viestiä Grayn perimästä 19 miljoonan dollarin omaisuudesta ei koskaan saatu perille. Miehen sukulaisten mukaan Gray katosi vuonna 1990 hänen äitinsä kuoleman jälkeen eikä häntä löydetty useista yrityksistä huolimatta.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat