Kuva: Youtube

Mies meni naimisiin älypuhelimensa kanssa - uskomaton häävideo leviää!

29.06.2016 16:30 - Emmi Moilanen

Mies ottaa kantaa erikoisella tempauksellaan, kuinka kiintyneitä olemme nykyään älypuhelimiimme.

Yhdysvaltalainen ohjaaja Aaron Chervenak ottaa ennennäkemättömällä tavalla kantaa siihen, kuinka kiintyneitä ihmiset nykyään ovat älypuhelimiinsa. Itsekin kuvaava Chervenak päätti tehdä videon siitä, kuinka hän astelee alttarille puhelimensa kanssa.

Idea erikoiseen vihkitilaisuuteen lähti alun perin miehen ystäväpiiristä. Chervenak nimittäin selasi kännykkäänsä ja luetteli lukuisia syitä ystävilleen, minkä takia hänen on pidettävä laite koko ajan lähellään ja perusteli myös, miksi rakastaa älypuhelintaan niin paljon.

- Jos rakastat puhelintasi niin paljon, miksi et menisi naimisiin sen kanssa, ystävät lopulta kysyivät.

Naimisiin Las Vegasissa

Chervenakin ja älypuhelimen hääseremoniaa vietettiin viime kuussa Las Vegasissa. Videon avulla Chervenakin tuo ilmi, kuinka suuri tunneyhteys useilla ihmisillä on omaan älypuhelimeensa, ja miten kyseisistä laitteista on tullut elämämme yksi tärkeimmistä perusasioista.

- Jos olemme rehellisiä itsellemme, koemme yhteyttä puhelimiimme niin monella erilaisella tunnetasolla. Lohduttaudumme ja rauhoitumme sen avulla, se tuudittaa meidät uneen ja tasoittaa mieltämme. Siis samoja asioita, mitä parisuhdekin tekee, Chervenak kertoo videolla.

- Oikeastaan, älypuhelin on pitkäaikaisin suhteeni, mies lisää.

Avioliitto älypuhelimen kanssa ei kuitenkaan ole laillisesti pätevä ja videolla nähtävät häät ovat vain symbolinen ele, jonka tarkoituksena on herättää muitakin pohtimaan omaa kiintymyssuhdettaan älylaitteisiinsa.

Katso video vihkitilaisuudesta alta.

Lähde: Glamour

Lue myös: Älypuhelinsokeus yleistyy - pelottavaan vaivaan haetaan apua lääkäristä

Bauer Media järjestää Suomen suurimmat häät pe 19.8. klo 9. Kolmet häät, kolme radiota - 2,5 miljoonaa häävierasta. Lue lisää aiheesta tästä

Kilpailut

Uusimmat